product-image

Tigar WINTER 1

165/70R13 79T


79.64лв.
С ВКЛ. ДДС

E
D
68

Налични:
Няма наличност

рейтинг:

13
Диаметър

79
до 437 кг (на гума)

T
до 190 км/ч

Michelin
производител


Зимни

EAN 3528704475452  Тегло на продукта: 6.03 кг

ВНИМАНИЕ! Джантата служи само за илюстрация. Доставяме само гумата!

Отзиви (6)

рейтинг:

Доволен съм, гумите пристигнаха бързо и с нов ДОТ, надявам се да продължите да поддържате това високо качество и занапред.

петък 25 октомври, 2019

Николай Тасев гр. София
TIGAR WINTER1 205/55R16 91T TL

рейтинг:

Затова коректните фирми ,който държат на своите клиенти ,връщат обаждане с информацията ,че немогат в момента да дадът точна информация за ДОТ-а и тн и ме уведомяват ,че ще се свържат с мен на по-късен етап,както направи друга конкурентна фирма от която отказах поръчката заради стар дот,а това ,че са пратени на мейла е много хубаво ,но когато съм цял ден в движение (зад волана) и нямам възможност да погледна мейла ,който съм го дал ей така ,защото нещата трябва да се случват по телефон а ,не да вися цял ден пред компютър и да следя за мейл в който ми е описано колко ще се забави обработката на поръчката...

четвъртък 03 ноември, 2016

AVTOGUMI.BG отговори:

четвъртък 03 ноември, 2016

Здравейте,

Предложението Ви е удачно, но само за фирми, които си нямат друга работа и се чудят по цял ден какво да правят.

Нашият кол център е достатъчно зает да звъни по реални поръчки, а не да се превръща в бюро справки за ДОТ-ове.

За това сме сметнали, че след като информацията е налична в раздел ДОСТАВКА на сайта и отделно Ви е изпратен имейл сме направили необходимото за да Ви уведомим за условията за проверка на ДОТ.

По това време на годината на ден имаме по няколко стотин поръчки с изисквания за проверка на ДОТ и както може да видите от другите коментари, Вие сте първият от доста време насам, който изказва неудовлетворение от бързината на процедурата.

И както вече казахме в предишните коментари, причината да не е дошъл навреме ДОТ-а по Вашата поръчка, е че са били последни 2 бр от склад в провинцията.  Напълно е възможно дори да е имало грешка в наличността на колегите, да не са намерили тези последни бройки и за това да не са ни пратили ДОТ, но това ще се разбере утре. 

P.S. Благодарим Ви, че с 3 последователни коментара за ситуация без никакъв реален проблем (не сте разбрали, че за проверка за ДОТ се чака и не става веднага) смъкнахте общия рейтинг на сайта така че и 15 нови коментара с максимален рейтинг да не могат да го възстановят. :)

Николай Тасев гр. София
TIGAR WINTER1 205/55R16 91T TL

рейтинг:

Ами не никой не ме е информирал ,че до 2 дни се чака проверка на Дот-а ,нали разговорите се записват ,моля проверете си днешния разговор с вашата колежка да чуете сами как ми бе обяснено ,че ще се свърже с мен по-късно ДНЕС същия ден в който трябваше да потвърдя поръчката , за да уточним ДОТ-а,а не ми бе позвъняно .Също така ми казаха ,че гумите ще ги получа утре,защо си измивате ръцете само не мога да разбера ?

четвъртък 03 ноември, 2016

AVTOGUMI.BG отговори:

четвъртък 03 ноември, 2016

Здравейте,

Проверете си отново имейла от вчера вечерта, възможно е писмото от нас със заглавие "Потвърдена поръчка" да е влязло в папка СПАМ, но това не е наш проблем, а на имейл доставчика, който ползвате. За abv.bg, Gmail, Yahoo и други известни пощи сме направили всичко необходимо да не се филтрират писмата ни, но Вие използвате меко казано архаичен доставчик. Излишно е да се обясняваме, че ако в abv.bg, Gmail и Yahoo не филтрират писмата ни, а Вашия имейл доставчик ги филтрира, у кого е вината за неполученото писмо.

Информацията за по-бавното обработване на поръчки с изискване за проверка на ДОТ също така е публикувана и в раздел ДОСТАВКА на сайта ни.

По рано през деня като сте говорили с колежката от кол центъра е нормално да Ви каже че ще имаме ДОТ и ще се изпратят гумите до края на деня. Тя не е екстрасенс да знае, че точно днес доставчикът няма да ни даде ДОТ навреме, по принцип почти винаги успяват да ни изпълнят изискванията колегите.

Николай Тасев гр. София
TIGAR WINTER1 205/55R16 91T TL

рейтинг:

Сряда вечер направих заявка за гуми,Четвъртък сутринта ми се обадихте за потвърждение и уточнение на заявката,след като говорих със служител да се разберем за доставката и за ДОТ-а ,ми беше казано ,че ще ми звъннат по-късно за да направим поръчката.Уви чаках цял ден , три пъти се мъчих да се свържа с вашите служители и нищо ? Да разбирам че не Ви интересува ,това че съм поръчал гуми от Вас а не от конкурентна фирма и директно ми заявявате да си ги купя от тях ?

четвъртък 03 ноември, 2016

AVTOGUMI.BG отговори:

четвъртък 03 ноември, 2016

Здравейте,

Поръчки с изискване за проверка на ДОТ може да отнемат до 1-2 работни дни допълнително за обработка и сме Ви предупредили за това в специално изпратен имейл.

Поръчаните от Вас гуми са последни 2 бр. от склад на наш доставчик в Плевен и все още не са ни върнали информация колегите.

Напълно ги разбираме, защото в момента по всички складове за гуми в България е много натоварено и първо се изпълняват реални поръчки, а после когато остане време се проверяват ДОТ-ове на клиенти като Вас, които ако не им хареса ДОТ-а може и да откажат поръчката.

Поръчката Ви е от снощи късно вечерта и даже не е минал половината от срока за проверка на ДОТ (до 2 работни дни допълнително), за който изрично сме Ви предупредили.

Така че няма никакъв проблем по поръчката Ви, не е забавена.

Ако не Ви устройват условията и не Ви се чака проверката на ДОТ няма проблем да откажете поръчката и да поръчате при конкуренти фирми, но нямате причина да сте недоволен от нас.

рейтинг:

Изключително съм доволен от обслужването на Автогуми.бг. На 10.10.2016 направих заявка за 8 гуми, на 12.10.2016 ми бяха доставане със изискването ми за по нов ДОТ. Отностно гумите, Тигар Уинтър в сняг и лед се държат перфектно, слаби са в дъждовно време. Отново бих ползвал услугите на автогуми.бг Поздрави

сряда 12 октомври, 2016

рейтинг:

Гумите ги поръчах в понеделник ,пристигнаха чак в петък.Конкурентни фирми са ми обработвали поръчките в рамките на същия ден,като и доставката е била безплатна.

събота 08 ноември, 2014

AVTOGUMI.BG отговори:

събота 08 ноември, 2014

Здравейте,

50 седмици в годината и ние обработваме поръчките в рамките на същия ден. Но когато направите поръчка в дните след падането на първия сняг е нормално да има по-голямо забавяне.

За това когато сте поръчвали на сайта е имало съобщение, че поръчките се обработват с 1-2 дена по-бавно от обичайните срокове.

Също така поръчката Ви е била с изискване за проверка на точен ДОТ и гумите са били налични единствено в склад в провинцията, което също е било фактор в забавянето.

Проверихме този артикул в конкурентни сайтове и в момента цената му с т. нар. "безплатна" доставка там е по-скъпа от колкото нашата цена с включена 3 лв доставка за поръчки до 500 лв.

Очевидно и Вие сте проверили и сте си направил сметката щом все пак сте поръчали при нас. :)