Отзив

Николай Тасев
TIGAR WINTER1 205/55R16 91T TL
[WINTER1]

четвъртък 03 ноември, 2016

Ами не никой не ме е информирал ,че до 2 дни се чака проверка на Дот-а ,нали разговорите се записват ,моля проверете си днешния разговор с вашата колежка да чуете сами как ми бе обяснено ,че ще се свърже с мен по-късно ДНЕС същия ден в който трябваше да потвърдя поръчката , за да уточним ДОТ-а,а не ми бе позвъняно .Също така ми казаха ,че гумите ще ги получа утре,защо си измивате ръцете само не мога да разбера ?

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Проверете си отново имейла от вчера вечерта, възможно е писмото от нас със заглавие "Потвърдена поръчка" да е влязло в папка СПАМ, но това не е наш проблем, а на имейл доставчика, който ползвате. За abv.bg, Gmail, Yahoo и други известни пощи сме направили всичко необходимо да не се филтрират писмата ни, но Вие използвате меко казано архаичен доставчик. Излишно е да се обясняваме, че ако в abv.bg, Gmail и Yahoo не филтрират писмата ни, а Вашия имейл доставчик ги филтрира, у кого е вината за неполученото писмо.

Информацията за по-бавното обработване на поръчки с изискване за проверка на ДОТ също така е публикувана и в раздел ДОСТАВКА на сайта ни.

По рано през деня като сте говорили с колежката от кол центъра е нормално да Ви каже че ще имаме ДОТ и ще се изпратят гумите до края на деня. Тя не е екстрасенс да знае, че точно днес доставчикът няма да ни даде ДОТ навреме, по принцип почти винаги успяват да ни изпълнят изискванията колегите.

Рейтинг: