Видове плащане

1. В брой или с наложен платеж (при доставка с куриер)

На куриера, който ще достави стоката, заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна цена на поръчката в сайта.

2. Онлайн плащане с кредитна или дебитна карта

Сигурно плащане с дебитна или кредитна карта на Visa, V PAY, Visa Electron, MasterCard, Maestro и Борика.
Заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна цена на поръчката Ви в сайта. Всички такси и комисионни на банките са за сметка на АВТОГУМИ.бг .
Всички транзакции се криптират и обработват от външна банкова организация за Ваша безопасност. Ако транзакцията с кредитна карта бъде одобрена, ще получите потвърждение на поръчката по имейл и Вашата карта ще бъде дебитирана незабавно. Ако транзакцията с банкова карта не бъде одобрена, Вашата поръчка ще бъде отменена.

3. С кредитна или дебитна карта на ПОС терминал (само за гр. София)

Поддържани карти: Maestro, VISA (всички видове, вкл. Electron и V PAY), Master Card.
Плащането се извършва на мобилен ПОС терминал при получаване на стокaтa. Заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна цена на поръчката Ви в сайта. Всички такси и комисионни на банките са за сметка на АВТОГУМИ.бг
Плащане с карта на ПОС терминал не е възможно ако гумите се доставят с куриер.

4. Плащане с банков превод / вноска на каса в банка

Сметка в лева:
Титуляр: АВТОГУМИ БЪЛГАРИЯ ЕООД
IBAN: BG10UNCR70001506776065
Банка: Уникредит Булбанк
BIC: UNCRBGSF

Основание за плащане: номер на Вашата поръчка

* Може да внесете сумата по горната сметка в брой на каса във всеки клон на Уникредит Булбанк в страната.
** Изчакайте потвърждение от нас за наличността на поръчаните от вас гуми преди да извършите плащане.

5. През системата epay.bg

Когато ползвате еPay.bg вие може да платите със своята дебитна или кредитна карта онлайн, независимо къде се намирате. Необходимо е да имате регистрация в системата на еPay.bg

  • Maestro
  • Visa
  • Master Card

6. ПРЕЗ МЕЖДУНАРОДНАТА СИСТЕМА PAYPAL

Може да платите от баланса на Вашата сметка в PAYPAL или чрез кредитна карта Visa или Master Card. При плащане с кредитна карта не е необходимо да имате сметка в PAYPAL.

PAYPAL не подържа български лев. Вашето плащане ще бъде превалутирано в евро или във валутата на Вашата сметка по курс на PAYPAL.

* За да извършите плащане чрез Paypal е необходимо поръчката за гуми да бъде направена през клиентски профил в сайта. При плащане с Paypal се начислява допълнителна такса от 5% от сумата..

7. На изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг

За повече информация за условията за закупуване на гуми на изплащане посетете следния линк: https://bg.avtogumi.bg/oscommerce/credit_info_unicredit.php