Отзив

Николай Тасев
TIGAR WINTER1 205/55R16 91T TL
[WINTER1]

четвъртък 03 ноември, 2016

Сряда вечер направих заявка за гуми,Четвъртък сутринта ми се обадихте за потвърждение и уточнение на заявката,след като говорих със служител да се разберем за доставката и за ДОТ-а ,ми беше казано ,че ще ми звъннат по-късно за да направим поръчката.Уви чаках цял ден , три пъти се мъчих да се свържа с вашите служители и нищо ? Да разбирам че не Ви интересува ,това че съм поръчал гуми от Вас а не от конкурентна фирма и директно ми заявявате да си ги купя от тях ?

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Поръчки с изискване за проверка на ДОТ може да отнемат до 1-2 работни дни допълнително за обработка и сме Ви предупредили за това в специално изпратен имейл.

Поръчаните от Вас гуми са последни 2 бр. от склад на наш доставчик в Плевен и все още не са ни върнали информация колегите.

Напълно ги разбираме, защото в момента по всички складове за гуми в България е много натоварено и първо се изпълняват реални поръчки, а после когато остане време се проверяват ДОТ-ове на клиенти като Вас, които ако не им хареса ДОТ-а може и да откажат поръчката.

Поръчката Ви е от снощи късно вечерта и даже не е минал половината от срока за проверка на ДОТ (до 2 работни дни допълнително), за който изрично сме Ви предупредили.

Така че няма никакъв проблем по поръчката Ви, не е забавена.

Ако не Ви устройват условията и не Ви се чака проверката на ДОТ няма проблем да откажете поръчката и да поръчате при конкуренти фирми, но нямате причина да сте недоволен от нас.

Рейтинг: