product-image

CONTINENTAL ContiWinterContact TS 850 205/55R16 91T


164.04лв.
С ВКЛ. ДДС

C
C
72

Налични:
Няма наличност

рейтинг:

91
до 615 кг (на гума)

T
до 190 км/ч

Continental
производител


Зимни

EAN 4019238560862

ВНИМАНИЕ! Джантата служи само за илюстрация. Доставяме само гумата!

Отзиви (45)

рейтинг:

Много съм доволен от услугата. Каквото се бяхме разбрали това и стана. Поръчвам за 5ти път гуми от екипа на AVTOGUMI и за пореден път оставам доволен.

сряда 22 ноември, 2017

Ivan Dimitrov гр. София
CONTINENTAL ContiWinterContact TS 850 205/55R16 91T

рейтинг:

Здравейте. Гумите са супер и оправдават напълно цената си. След ката ги карах няколко дни в сериозни преспи, съм сигурен, че вероятността да закъсаш с тях е близка до нула.

петък 22 януари, 2016

Деница Димитрова гр. Търговище
CONTINENTAL WinterContact TS 850 195/65R15 91T

рейтинг:

Здравейте. Преди няколко месеца закупих 2 нови гуми CONTINENTAL ContiWinterContact TS850, и след като най-накрая започна истинската зима и падна снега имах възможността да ги изпробвам. През първите 2 дена от падналия сняг имах възможност да ги изпробвам при различна дълбочина на снега и условия и мога само да изкажа истинско възхищение от гумите. Наистина са УНИКАЛНИ. Искам Горещо да ги препоръчам и да кажа, че който си ги вземе няма да заседне или остане на пътя. Аз със двете предни гуми го разбрах това, а да не говорим ако са 4 бр. Също искам да изкажа благодарност към екипа на Автогуми и да им благодаря, най-вече че си изпълниха обещанието да ми осигурят 2 гуми с еднакъв ДОТ. Невероятни сте. Продължавайте в същият дух и Успешна Нова 2016 година.

вторник 05 януари, 2016

Николай Стефанов гр. Търговище
CONTINENTAL WinterContact TS 850 195/65R15 91T

рейтинг:

Честита Коледа на целия екип! Поръчах 4 бр. гуми на 26.12.2015г. около 22 часа. На 28.12.2015г. преди обяд ми се обади служителка от фирмата, уточнихме ДОТ и днес , 29.12.2015 г. гумите са вече монтирани на колата. Ще продължа с покупките от Автогуми.бг, напролет с 4 бр. летни гуми. На целия екип, както и на всички клиенти весели празници и щастлива Нова Година. Николай Стефанов гр. Търговище

вторник 29 декември, 2015

Мариян Кирилов гр. Радомир
CONTINENTAL WinterContact TS 850 195/65R15 91T

рейтинг:

Доволен сам от AВТОГУМИ, изпълниха си обещаното.Гумите ми дойдоха в уречения ден с дот 3315седмица.Меки са като пластелин с хубава шарка.Мислех че ще бадат немски но се оказаха Made in Portugal.Kакто и да е ше чакам снега да ги тествам.Също така не ми стана ясно защо куриера ми взе 6 лв не можа и той да мй даде обяснение,а и за тези пари мислех че би трябвало да взема поне някъкъв документ,но здраве да е .Овщо взето сам доволен от АВТОГУМИ и мисля да си купя и летните от там

събота 07 ноември, 2015

AVTOGUMI.BG отговори:

събота 07 ноември, 2015

Здравейте,

Поръчката Ви е на сума под 500 лв и не ползвате безплатна доставка. Взели сте гумите на кредит и той е само за стойността на гумите. За това се е наложило да платите 6 лв за доставката с наложен платеж на куриера.

Станимир Стефанов гр. София
CONTINENTAL ContiWinterContact TS 850 225/45R17 91H FR

рейтинг:

Бас държа, че отговорите ги пише жена, на видима възраст от 20 до 35 г. с изразен комплекс към интелигентността на мъжете. Дано тези отговори ги чете и този, който Я е наел, за да насочи енергичната й злобност в друга посока - например по-бързото обработване на "спциалните" поръчки. А относно нелепите опити да ме обидите и явното неуважение към КЛИЕНТ потвърждава мнението ми за "професионализма" ви. И да не забравя - намерете на жената мъж!

сряда 28 октомври, 2015

Станимир Стефанов гр. София
CONTINENTAL ContiWinterContact TS 850 225/45R17 91H FR

рейтинг:

А аз си мислех, че чувалите са, за да съхранявам гумите, а не след като ги получа МРЪСНИ да ги сложа в тях... Колко съм наивен и колко лесно е да ми обясняване глупости. Можехте поне леко да се почуствате неудобно... Все пак не ми правите безплатна услуга, за да си позволявате леко арогатно отношение. Това важи и за другото ми мнение! Специалното изискване е за ДОТ от 2015 г. Гумите с борд са просто вид гуми, които предлагате като такива - това НЕ е специално изискване. Не смятам, че проверката на наличност на гуми с ДОТ от 2015 г., при това на неекзотична марка отнема толкова много време. А относно монтажа - оправете си каледара или го направете неактивен за "специалните" поръчки. Не разбирам защо всяко мнение с лека критика, дори градивна Ви дразни толкова много? Успех!

сряда 28 октомври, 2015

AVTOGUMI.BG отговори:

сряда 28 октомври, 2015

Здравейте,

Не ни дразни градивната критика, тъй като във Вашите мнения просто няма такава. 

Както вече казахме, няма да намерите куриер в България, който по това време на годината да успее да достави на време всички гуми, камо ли пък напълно чисти. Така че критиката Ви към Д&Д Експрес е напълно неоснователна и позволете ни ние да знаем по-добре от Вас каква е ситуацията с доставките на гуми чрез куриери в България.

Също така все още сме единствения онлайн магазин в България, който предлага чували за гуми, така че си е Ваш проблем, ако не оценявате това, че поръчвайки от нас все пак имате вариант да не си цапате колата. 

За срокът на обработване на поръчка с изискване за проверка на точен ДОТ също е излишно да коментираме. Ние предлагаме над 20.000 артикула от 15 доставчици с над 40 различни склада и не говори добре за Вашата интелигентност ако сте си представяли, че всички тези гуми са физически при нас и може да се провери ДОТ за 5 минути.

За Ваше сведение в никой голям онлайн магазин за гуми в Западна Европа въобще не се предлага услугата проверка на ДОТ, точно защото това отнема твърде много ресурси и време.

Очевидно сте очаквали някакво експресно ВИП обслужване, но това няма как да се случи по това време на годината.

Ние предлагаме максимално ниски цени и доставки в указаните на сайта срокове. 

Това, че Вие не сте прочели на сайта, че поръчки с изискване за проверка на ДОТ отнемат повече време наистина не е наш проблем и не сме длъжни да сме учтиви с подобни клиенти.

 

 

Станимир Стефанов гр. София
CONTINENTAL ContiWinterContact TS 850 225/45R17 91H FR

рейтинг:

В предишното си мнение забравих да изкажа възмущението си от куриерската фирма, която използвате /Д&Д Експрес/ Доставиха ми гумите все едно ги бяха търкаляли по улицата до нас.

сряда 28 октомври, 2015

AVTOGUMI.BG отговори:

сряда 28 октомври, 2015

Здравейте,

По това време на годината се изпращат големи количества гуми, не стигат складовите площи, понякога гумите се съхраняват временно на открито и т.н. и е нормално да се замърсят при транспортирането.

Точно за тази цел предлагаме чували, които се изпращат отделно в плика с документите за да може да сложите мръсните гуми в чистите чували и да не си цапате автомобила.

P.S. Работим от 7 години с Д&Д Експрес и има причина да сме все още с тях. През тези години сме изпробвали и другите водещи куриерски услуги в страната и там проблемите при доставките през пиковия сезон са доста по-сериозни от едни мръсни гуми. 

Станимир Стефанов гр. София
CONTINENTAL ContiWinterContact TS 850 225/45R17 91H FR

рейтинг:

Здравейте! Изчетох доста мнения относно коректността и точността на екипа и т.н. Искам да споделя моите впечатления. Направих поръчка чрез сайта на 22/10/2015 г. в 13,50 ч. Според условията поръчката ми трябваше да се приеме и обработи още същия ден. Това не се случи. На следващия ден 23/10 написах мейл с въпрос какво става с поръчката ми и ми беше отговорено, че ще получа обаждане. Обаждане получих същия ден - 23/10 и подробно ми се обясни как няма часове за мобилен монтаж и за стационарен монтаж за следващите 5 дни... Отказах монтажа и разбрах, че гумите ще ми бъдат доставени на 27/10. Сами можете да преброите дните от поръчката до доставката... Аз лично съм леко разочарован. Разбирам сезонната натовареност, но Вие сте посочили срокове, които не спазвате...

сряда 28 октомври, 2015

AVTOGUMI.BG отговори:

сряда 28 октомври, 2015

Здравейте,

Критиката Ви е напълно безпочвена.

Вашата поръчка е била със специално условие за проверка на точен ДОТ и дали гумите са с борд и ако си бяхте направили труда да прочетете условията на сайта, щяхте да видите, че за подобни поръчки не са гарантирани стандартните срокове за доставка.

Графиците за стационарни и мобилни монтажи по това време на годината е нормално да са запълнени за 5-10 дни напред.

Александър Николов София
CONTINENTAL WinterContact TS 850 195/65R15 91T

рейтинг:

Защо новите гуми по специално Continental ContiWinterContact TS850 195/65/15 91T нямат така наречените "мустачки" ?

петък 16 октомври, 2015

AVTOGUMI.BG отговори:

петък 16 октомври, 2015

Здравейте,

"Мустачките" са нежелан остатък от производствения процес и за това производителите подлагат гумите на допълнителна обработка за премахването им.

Наличието на "мустачки" в наши дни се смята за признак за ниско-технологично и/или бюджетно производство.

Сава Велчев гр. Варна
CONTINENTAL WinterContact TS 850 195/65R15 91T

рейтинг:

Здравейте, Досега съм поръчвам 5-6 пъти гуми от този сайт. Винаги съм оставал удовлетворен от това, което получавам. Даже при едната поръчка ми казаха, че гумите ще са с ДОТ 12, а те дойдоха с ДОТ 14. Препоръчвам съм Ви и на колеги и всички са останали доволни За Континентал какво да кажа... Миналата зима бяха много стабилни и на сняг, и на лед, и на сух асфалт. За цените няма какво да коментирам - добри са. Поздрави на екипа на Автогуми.бг, успех и продължавайте в същия дух да печелите клиенти.

неделя 11 октомври, 2015

Трифон Трифонов гр. София
CONTINENTAL WinterContact TS 850 195/65R15 91T

рейтинг:

Бях обещал коментар ориентиран към гумите, защото както бях писал в предилния си коментар към екипа съм без забележка, дори повече от доволен! На въпроса - от скоро се ориентирах към зимните спортове, което води след себе си доста добра зимна пътна тестова обстановка. Смея да твърдя, че гледах мой приятел с високо проходим автомобил с истинско 4х4, да се тормози на терен който преминавам без никакви проблеми. Имах възможността да тръгвам по лек наклон на лед с 4 човека в колата - без никакъв проблем! Нарочно се заравях и в неизчистен терен - страхотно поведение! Препоръчвам гумата. За мен шум не е фактор, има лек шум в сравнение с летните, което е нормално.

вторник 18 август, 2015

Димитър Димитров София
CONTINENTAL WinterContact TS 850 185/65R14 86T

рейтинг:

За сайта и мобилният екип няма да коментирам, четири поръчки през последните години и винаги са перфектни в комуникация и в свършената работа. Относно гумите съм направо изненадан, заслужават си всяка една стотинка. На сух и мокър асфалт сега през зимата се държат по-добре от летните ми гуми през лятото. На сняг спиране и потегляне /копаене в дълбок сняг при наклон/ също са уникални, тази зима се нагледах на закъсали автомобили във вътрешно кварталните улички на София, които както обикновенно не са почистени, аз нито един път нямах проблем. На лед потегляне бих дал 8-9 от 10, като оценка, а за спиране на лед някъде 7 от 10, все пак няма гума която да не се пързаля на лед. Просто дълги години съм бил сляп като съм си мислил, че високия клас гуми не са нещо много в повече от средния, та дори и ниския клас гуми и съм се стискал да дам някой лев в повече. Негативното е, че вече свикнах и си позволявам да карам малко по-невнимателно /неразумно/ ако мога така да се изразя, защото знам, че колата със сигурност ще спре. АБС-а за три месеца се е задействал 3-4 пъти, а друга зима това се случваше за 2-3 дни. Просто още съм изумен, че е възможно една зимна гума да се държи по този начин.

петък 13 февруари, 2015

Димитър Желязков гр. София
Continental CONTIWINTERCONTACT TS 850 205/55 R16 91T

рейтинг:

След като проведох тестовете си из планината, из неизчистените софийски улици след големите снегове, мога да уверя всички, че това са перфектните зимни гуми - не напразно от ADAC Германия са ги обявили за най-добрите R16. При сняг, лед и киша колата, която е със задно предаване не поднесе дори за миг! Само позитиви за качеството на гумите!

сряда 04 февруари, 2015

Свилен Петров гр. Габрово
CONTINENTAL WinterContact TS 850 195/65R15 91T

рейтинг:

Здравейте, Отново реших да напиша коментар, защото направих своите си тестове на "новите" ми зимни гуми и резултата беше повече от добър! Гумите се държат много добре на пътя независимо дали е лед, сняг или киша! Вече очаквам пролетта за да подбера и летните си гуми от този сайт не само защото сайта е коректен, а и защото представят голямо количество марки гуми, както и много добра информация за тях, като цяло.

понеделник 26 януари, 2015

Момчил Вангелов гр. София
CONTINENTAL ContiWinterContact TS 850 195/60R15 88T

рейтинг:

До отговора на автогуми.бг в предишния ми коментар: На мен ми е пределно ясно, че дори гуми с две или три годишен ДОТ са годни и съответстват на нормите на ЕС за използване! Просто изказах мое лично мнение за неудовлетвореност и разочарование след като не успяхте да ми предложите 4 гуми или поне две двойки с еднакъв ДОТ от тази година от тази толкова масова и разпространена гума!

вторник 23 декември, 2014

AVTOGUMI.BG отговори:

вторник 23 декември, 2014

Здравейте,

Разбираме разочарованието Ви от липсата на четири гуми с еднакъв ДОТ, но както вече казахме това не е проблем на обслужването ни.

Размерът наистина е масов, но не зависи от нас какви гуми има останали по складовете в края на сезона и Ви желаем успех с другите доставчици.

Момчил Вангелов гр. София
CONTINENTAL ContiWinterContact TS 850 195/60R15 88T

рейтинг:

Аз не останах доволен от обслужването на автогуми.бг. Не можаха да ми предложат 4 броя гуми CONTINENTAL TS850 с еднакъв ДОТ от тази година, или поне две двойки с еднакъв ДОТ. Въпреки, че тази гума е толкова масова на пазара, не можаха да ми предоставят това което искам, а ми предложиха четири гуми, три от които бяха с различен ДОТ от тази година.

вторник 23 декември, 2014

AVTOGUMI.BG отговори:

вторник 23 декември, 2014

Здравейте,

Всички гуми Континентал от този размер без значение от партидата и страната на производство са с рейтинг Е/C/72 и са с абсолютно еднакво качество и свойства според законодателството на ЕС.

Дори автомобилът Ви да е 4х4 не съществува препоръка от никой производител на автомобили да се монтират гуми с еднакъв ДОТ.

Не става ясно защо сте недоволни от обслужането след като сме били достатъчно любезни да проверим и да Ви информираме какво може да се предложи като ДОТ от този артикул. 

Любомир Ахтаров гр. София
CONTINENTAL ContiWinterContact TS850 205/55R16 91H

рейтинг:

Четвърта поръчка от Автогуми, няма какво да коментирам по този въпрос :) Конкретно за гумите - в момента на мокро летни дънлоп чисто нови приплъзват, континентала "захапа" земята и колата е супер стабилна. Гумата изглежда обещаваща, а не прехвалена.

понеделник 17 ноември, 2014

Свилен Петров гр. Габрово
CONTINENTAL WinterContact TS 850 195/65R15 91T

рейтинг:

Аз също искам да изкажа благодарност към екипа. По-принцип съм резервиран към коментарите написани по сайтовете, но се уверих, че написаното е истина! Доволен съм от изпълнението на поръчката ми и най - вече от спазването на изкискването ми за гуми от тази година - дота е 3114. Надявам се изборът ми на марка и модел гуми да е добър и вече очаквам практичният им тест на сняг, лед и най - вече / в градски условия / киша. Смятам занапред да разчитам на Автогуми.бг! Бъдете живи и здрави!

вторник 11 ноември, 2014

Трифон Трифонов гр. София
CONTINENTAL WinterContact TS 850 195/65R15 91T

рейтинг:

Днес гумите бяха доставени, както винаги екипът на Автогуми се справи на очакваното високо ниво - пресни гуми и доставка на време! Очаквам да завали снега за да изкажа и мнение за гумите.

събота 08 ноември, 2014

Стефан Стаевски гр. София
CONTINENTAL ContiWinterContact TS 850 195/60R15 88T

рейтинг:

Здравейте, днес ми монтираха въпросните гуми. Бях поръчал мобилен монтаж и момчето, което ми ги монтира се справи перфектно. Останах много доволен от обслужването. Карах ги около 10 км. в София в сняг и в киша, и съм изключително доволен как се представиха. Гумите са сравнително тихи и при спиране се представят доста добре. За сега само толкова мога да кажа, като ги пробвам в по-тежки условия ще пиша отново. За екипа на Avtogumi.bg мога да кажа само положителни неща. Много бързо и коректно обслужване на момента. Като ми се обадих по телефона ми казаха, че гумите са с DOT 2214, но когато гумите пристигнаха при мен бяха с DOT 3514, за което съм много щастлив. Пожелавам ви да работите все така точно и коректно и за в бъдеще да имате още повече клиенти. От сега нататък ще пазарувам само от вас.

събота 25 октомври, 2014

Милен Христов Монтана
CONTINENTAL ContiWinterContact TS850 205/55R16 91H

рейтинг:

Ей, хора според мен щом има толкова пазарували от тук, значи екипа е добър-няма спор по въпроса! Но мисля, че идеята на коментарите под всеки модел гума е да се разберат преките впечатления от поведението на гумата при реални условия! Престанете с тези еднотипни коментари, в които всеки пише едно и също - поръчах гумите и след два дни бяха пти мен! Пресен дот, браво на екипа и т.н..... Моля ви, давайте мнения конкретно за гумите, за да бъдат коментарите от полза на тези, които още се двоумят на коя марка и модел гуми да се доверят, каквато според мен е основната идея на тези мнения!

събота 25 октомври, 2014

ВАСИЛ ДИМИТРОВ гр. Дупница
CONTINENTAL ContiWinterContact TS 850 205/55R16 91T

рейтинг:

перфектни гуми с дот 2814 много бърза доставка адмирации за екипа на автогуми .бг

вторник 21 октомври, 2014

Павлин ПЕТКОВ гр. Троян
CONTINENTAL ContiWinterContact TS850 225/50R17 98H

рейтинг:

Отново адмирации за екипа на АВТОГУМИ.БГ. Този път поръчката ми беше за 4 бр CONTINENTAL ContiWinterContact TS850 225/50R17 98H FR, като гумите бяха с дот 2614 и произвдство в Германия. Изключитено точни и коректни.

вторник 07 октомври, 2014

Антон Гълъбов София
CONTINENTAL ContiWinterContact TS850 195/65R15 95T

рейтинг:

Значи точно за това съм ви ппостал линк кън сайта на Континентъл :) Или Аз бъркам нещо или вие. На сайта има има 4 размера гуми 195/65/15 и те са 3 със стандартен товарен индекс 91 съответно със скоростен индекс Х,V,T и само 1 размер 195/65/15 95Н XL А според вашия сайт гумата е 195/65R15 95T без да е XL Или аз бъркам нещо или е печатна гршка в техния сайт или е неточност при вас :)

понеделник 06 октомври, 2014

AVTOGUMI.BG отговори:

понеделник 06 октомври, 2014

Здравейте отново!

Всички гуми с по-висок товарен индекс от стандартния са XL, т.е. всички с индекс 95 на размер 195/65 R15 са XL.

Масова практика е в номенклатурите на доставчиците да се пропуска означението XL, защото то се подразбира от по-високия товарен индекс.

Антон Гълъбов София
CONTINENTAL ContiWinterContact TS850 195/65R15 95T

рейтинг:

Тази гума не е ли с подсилен борд ? XL 195/65R15 95T http://www.continental.bg/www/gumi_bg_bg/temata/car-tires/winter-car-tires/contiwintercontact-ts850.html?page=4

 

петък 03 октомври, 2014

AVTOGUMI.BG отговори:

петък 03 октомври, 2014

Здравейте, това са гуми с по-висок товарен индекс 95 (стандартният за размера е 91).

Тези гуми имат малко по-висока товароносимост и се използват за пикапи/баничарки, но не са по-устойчиви на удари в дупки или бордюри, ако за това питате.

Радослав Иванов гр. София
CONTINENTAL WinterContact TS 850 185/65R14 86T

рейтинг:

Аз смятам, че Валентин Канев от Димитровград е разочарован, защото чисто нови гуми трябва да се покарат 100 - 150км за да се ''разработят'' т.е. да се изтрие един тънък филм, който всяка нова гума има. Аз си взех Континентал,летни и веднага щом ги сложих, дори и на сухо при рязко спиране ABS-а се задейства много рано, но след всеки следващ километър половението се подобри. Гумите ми харесват повече от Ханкок,защото имат по стабилен борд и предполагам ,че ще са по-издръжливи на дупки, просто самата гума изглежда по-солидна. А това което ми харесва повече в Ханкок, е че колата вози малко по-меко и воланът ми е маааалко по-лек, пък и са по-евтинки.

понеделник 25 август, 2014

Валентин Канев гр. Димитровград
CONTINENTAL ContiWinterContact TS 850 205/55R16 91T

рейтинг:

Аз може би ще бъда първият, който ще се изкаже негативно за модела тс850. Преди месец си закупих 2 такива с размера 185/65/14. Дота беше съвсем пресен 4213, за което благодаря на коректните търговци от сайта. С голям мерак си ги взех тези гуми - първите ми чисто нови зимни гуми. Досега съм карал само с гуми втора употреба вече 17години. Още при първото ми излизане на мокър асвалт се оказа много разочароващо - пързаля се доста колата. Въпреки че двигателя ми е едва 75коня бензин при по сериозно подаване на газ на първа и втора предавка на мокър асвалт се усеща че гумите губят сцепление. Предишните ми зимни гуми бяха пирели и въпреки, че бяха на възраст се държаха много по прилично от тези нови континентали. Моето мнение е че гумите не са нищо особено - съжалявам, че се доверих на тази марка. Следващият път ще избера задължително друг производител.

сряда 25 декември, 2013

Минко Тодоров гр. Лозница
CONTINENTAL WinterContact TS 850 195/65R15 91T

рейтинг:

Поръчах гумите понеделник на обяд и вторник вече бяха при ме.Всичко беше много точно.ПРЕПОРЪЧВАМ !!!!

вторник 03 декември, 2013

Кирил Димов гр. Стара Загора
CONTINENTAL WinterContact TS 850 195/65R15 91T

рейтинг:

Потвърждавам наблюденията на другите потребители, а именно: поръчка и потвърждение днес и доставка утре! Отзивчиви оператори, които се съобразиха с моите изисквания. Доставчика също с много коректно отношение - без забележки! Относно гумите: много меки и качествени на пръв поглед, след ден каране се представят много добре и нямам никакви забележки на мокра настилка и сняг! ПРЕПОРЪЧВАМ и гумите и доставчика!!!

вторник 03 декември, 2013

Стойно Христев гр. Пловдив
CONTINENTAL ContiWinterContact TS850 225/50R17 98H

рейтинг:

225/50 R17 98H XL FR Поръчах гумите на 28.11.2013,15:30 часа и на другият ден ми се обадиха да ми потвърдят.Имах изискване за пресен ДОТ!На 3.12.2013 гумите бяха при мен в Пловдив с ДОТ 3913.Супер доволен съм. П.П.Преди да поръчам оттук обикалях центровете за гуми и навсякъде дот-а беше с по-една година по-стар. Благодаря ВИ.

вторник 03 декември, 2013

Gabriel Ginev гр. София
Continental Ts850 205/55 R16 91T

рейтинг:

Да споделя и моето мнение... Принципно съм скиптик и винаги имам едно наум,когато пазарувам от Български фирми. В случая определено съм доволен,при поръчка имах забеелжка единствено,да бъде проверен ДОТ-а на гумите ,след оабждането на дамата от фирмата - бе потвърдено ,че са от тази година. При самата доставка бях доста приятно изненадан - гумите и 4те бях ДОТ 4513! като са купени миналата седмица - е това ако не е нов ДОТ незнам. Никой не казва за това дали са прави ,което също не е маловажно имам горчив опит с чисто нови гуми,тези поеха едва 10гр на джанта - като мога да покажа и разписката - което е превъзходно ,като се има предвид,че джантите със сигурност не са 100% прави а и все пак са на 7год. Определно ще ползвам услугите им за в бъдеще - продължавайте да сте коректни и съм убеден,че хората ще ви търсят. Само едно не разбрах - защо платих доставката...може би съм пропуснал нещо,НО сумата така или иначе бе от сорта на 10-а лв. Поздрави на целия екип и Весели празници!

понеделник 02 декември, 2013

Живко Владимиров Нова Загора
CONTINENTAL WinterContact TS 850 195/65R15 91T

рейтинг:

Гумите са добри. Обслужването на автогуми също, естествено обаче както забелязвам не само и аз не съм доволен от куриерската фирма... Не може по сред работно време да ти ги носят и да ти мрънкат по телефона, променете си куриерската с фирма с по добра която има офиси и ако желае клиента да си ги вземе от там когато му е удобно. Отделно плащам и не можел пари да ми върнел, та му оставих бакшиш не че заслужаваше. Наблегнете над това иначе Вие сте перфектни!

четвъртък 28 ноември, 2013

Мартин ал Котоб гр. Велико Търново
CONTINENTAL WinterContact TS 850 195/65R15 91T

рейтинг:

На пръв поглед гумите изглеждат прекрасно, шарката е много хубава, мекотата им е страхотна за зимна гума. Приятно съм изненадан относно нивото на шум - доста са тихи на топъл асфалт, предполагам на студен ще е трудно и да се чуят. Относно екипът на сайта: Смятам всички, които сме пазарували от тук, стават отекчителни за неуверените купувачи (като мен самия от преди два дни), НО! служителят на АвтоГуми, който се свърза с мен по телефона беше любезен и информацията, която ми даде за предишния модел гуми, който избрах и за този на Continental, който в следствие взех, беше безценна. Увери ме, че гумите са минимум от средата на годината и те са както следва: 2х 2513, 1х3513 и една 45!!!13. Ако някой има съмнение, че може да не отговаря на истината това, което казвам за сайта: skype-а ми е m_alkotob. Ще се радвам да похваля екипът и самия сайт лично.

събота 09 ноември, 2013

Добромир Цанев гр. София
CONTINENTAL ContiWinterContact TS850 225/50R17 98H

рейтинг:

За втори път купих гуми от avtogumi.bg в рамките на тази година. Информацията на сайта е актуална и обслужването е на ниво. Гумите и в двата случая бяха със съвсем скорошна дата на производство. За този модел зимни гуми на Continental очаквам да е по-добър от предишния (TS830), който така или иначе беше една от най-добрите зимни гуми на пазара.

понеделник 21 октомври, 2013

Цветан Нинов гр. София
CONTINENTAL WinterContact TS 850 195/65R15 91T

рейтинг:

Това е трети случай,в който използвам услугите на "Автогуми".За вас мога да кажа,че сте перфектни,но същото не важи за куриерската фирма,с която работите от 10-тина дни.След направената от мен поръчка на 03.10.2013,ми се обади от тази куриерска фирма жена,предполагам операторка и започна да ме убеждава,че не е възможно да бъдат от една и съща партида и че досега,просто съм имал късмет,при предишните 2 поръчки.След няколко реплики и от двете страни,казах,че се отказвам от гумите и тогава тя ми отговори,че може да ми намери ДОТ ,до 2913 (ДО 2913 означаваше,че може и да са от януари месец,което и и казах)Не се съгласих и тогава тя потвърди,че отново съм извадил късмет и че ДОТа ще е 2913.Каза ми ден за доставка-понеделник (а разговора,който проведохме,беше в петък,04.10.2013).Какво беше учудването ми ,когато в събота,05.10.2013 ,в 9 часа сутринта,ми се обади оператор от "Автогуми" и ми каза,че до 30 мин,гумите ще бъдат при мен!!!Да,но аз съм извън града!!Проявихте разбиране и всичко остана за понеделник.Гумите са супер,а ДОТа е 3813.Не знам!Нещо не е както трябва с тази куриерска фирма.Ако има начин,бих желал да контактувам само с вашия екип.Въпреки всичко,5 звезди от мен,само заради екипа ви.:)

вторник 08 октомври, 2013

рейтинг:

За втори път купувам гуми от тук и съм адски доволен, гумите са само на 2 месеца, много нови. евала на екипа

четвъртък 05 септември, 2013

Христо Матакиди София
Continental Ts850 205/55 R16 91T

рейтинг:

Купих гумите преди около 3 седмици и мога да кажа само че са номер 1! Все пак са на първо място в test adac.de http://fakti.bg/avto/51812-test-na-zimni-gumi-2012-2013 Чак днес реших да пиша след като чаках да падне първия сняг и да ги тествам! Мога да каже че са уникално вопще не се усеща снега все едно няма сняг, много стабилно гуми и си заслужава инвестицията. От облусжването съм много доволен. Враво!

понеделник 03 декември, 2012

Христомир Тошев София
Continental Ts850 195/65 R15 91T

рейтинг:

Страшно коректни. Днес ми доставиха гуми с монтаж. Оказа се, че от недоглеждане от моя страна джантите не стават на колата, което се установи 1 час след монтажа. Екипа на Автогуми се отзова веднага и демонтираха гумите от джантите и си ги прибраха обратно с минимално доплащане за демонтажа. Благодаря ви!

вторник 23 октомври, 2012

Иван Георгиев София
Continental Ts850 195/65 R15 91T

рейтинг:

За 1 ден ми докараха гумите, много съм доволен. Гумите изглеждат перфектно. Първо се чудих какво да подложа на седалките където ще сложа гумите, но после се оказа, че към гумите идват с 4 найлонови торби за тях. Европейска работа, поздравление!

вторник 23 октомври, 2012

Явор Иванов София
CONTINENTAL TS850 205/55 HR16 91 H FR

рейтинг:

Много съм доволен от доставката. Разбрахме се да дойдат до 10:00 сутринта и наистина бяха пред дома в 9:45. Обслужване на ниво: експедитивно и с усмивка. За гумите е рано да кажа, ще пиша след някои месец. Иначе като новички изглеждат добре, а и по всички германски ревюта много ги хвалят. Ще видим.

сряда 17 октомври, 2012

рейтинг:

Супер екип ! вчера 16.10.12г. си поръчах гумите и днес в 09 часа са при мен ! БЛАГОДАРЯ ДОТ-а е 3012 !!! само едно нещо ми е странно, но предполагам не е определящо MADE in ROMANIA ! надявам се ! като ги сложа и пробвам ще дам и мнение за държанието им на лед ди сняг ! Успех на всички !

сряда 17 октомври, 2012

Стефан Петков София
Continental Ts850 195/65 R15 91T

рейтинг:

Ето какво ревю ми попадна: " НоватаContiWinterContact TS 850 дебютира през есента на 2012г. с многобройни иновативни технически характеристики. Например новият десен на протектора предлага изключително добро сцепление върху сняг. За да постигне това, новата ContiWinterContact TS 850 e със симетрична шарка на протектора, снабдена с максимален брой ръбове на блоковете за захапване върху сняг и лед. Новият десен на протектора дава на гумата сцеплението, необходимо за безопасно шофиране в зимни условия - на практика през целия й сервизен живот. Новата зимна гума от Continental предлага тези широки граници на безопасност не само върху сняг и лед, но също така на мокри и сухи настилки. Това е възможно благодарение на факта, че както характеристиките на управление, така и спирачните свойства са по-добри от тези на предходния модел. Нещо повече, дизайнът на гумата е допълнително усъвършенстван за минимизиране на съпротивлението при търкаляне. Новата гума ContiWinterContact е подходяща за множество автомобили от компактен и среден клас."

неделя 30 септември, 2012

Стефан Петков София
Continental Ts850 195/65 R15 91T

рейтинг:

В четвъртък си поръчах гумите, в петък бяха при мен! Чисто нови DOT 2812!! Очарован съм от бързата реакция и персонално отношение от страна на вашия екип! Не съм си преобул лъвчето още, за това не мога да изкажа мнение за представянето на гумата, но несъмнено Continental се нареждат сред лидерите при зимните гуми, така че нямам притеснения!! Успех на avtogumi.bg!!

неделя 30 септември, 2012

Петър Нешков София
Continental Ts850 195/60 R15 88T

рейтинг:

Поръчката беше изпълнена на време и без забележки. Тук искам да похваля и вашия служител, който монтира гумите- изключително услужлив, работи бързо и професионално. За гумите ще мога да дам реална оценка след около месец- два, когато паднат температурите и снеговете.

събота 22 септември, 2012