Отзив

Станимир Стефанов
CONTINENTAL ContiWinterContact TS 850 225/45R17 91H FR
[CONTIWINTERCONTACT TS 850]

сряда 28 октомври, 2015

А аз си мислех, че чувалите са, за да съхранявам гумите, а не след като ги получа МРЪСНИ да ги сложа в тях... Колко съм наивен и колко лесно е да ми обясняване глупости. Можехте поне леко да се почуствате неудобно... Все пак не ми правите безплатна услуга, за да си позволявате леко арогатно отношение. Това важи и за другото ми мнение! Специалното изискване е за ДОТ от 2015 г. Гумите с борд са просто вид гуми, които предлагате като такива - това НЕ е специално изискване. Не смятам, че проверката на наличност на гуми с ДОТ от 2015 г., при това на неекзотична марка отнема толкова много време. А относно монтажа - оправете си каледара или го направете неактивен за "специалните" поръчки. Не разбирам защо всяко мнение с лека критика, дори градивна Ви дразни толкова много? Успех!

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Не ни дразни градивната критика, тъй като във Вашите мнения просто няма такава. 

Както вече казахме, няма да намерите куриер в България, който по това време на годината да успее да достави на време всички гуми, камо ли пък напълно чисти. Така че критиката Ви към Д&Д Експрес е напълно неоснователна и позволете ни ние да знаем по-добре от Вас каква е ситуацията с доставките на гуми чрез куриери в България.

Също така все още сме единствения онлайн магазин в България, който предлага чували за гуми, така че си е Ваш проблем, ако не оценявате това, че поръчвайки от нас все пак имате вариант да не си цапате колата. 

За срокът на обработване на поръчка с изискване за проверка на точен ДОТ също е излишно да коментираме. Ние предлагаме над 20.000 артикула от 15 доставчици с над 40 различни склада и не говори добре за Вашата интелигентност ако сте си представяли, че всички тези гуми са физически при нас и може да се провери ДОТ за 5 минути.

За Ваше сведение в никой голям онлайн магазин за гуми в Западна Европа въобще не се предлага услугата проверка на ДОТ, точно защото това отнема твърде много ресурси и време.

Очевидно сте очаквали някакво експресно ВИП обслужване, но това няма как да се случи по това време на годината.

Ние предлагаме максимално ниски цени и доставки в указаните на сайта срокове. 

Това, че Вие не сте прочели на сайта, че поръчки с изискване за проверка на ДОТ отнемат повече време наистина не е наш проблем и не сме длъжни да сме учтиви с подобни клиенти.

 

 

Рейтинг: