product-image

Kleber Krisalp HP

195/70 TR15 97T XL


174.73лв.
С ВКЛ. ДДС

Налични:
Няма наличност

рейтинг:

97
до 730 кг (на гума)

T
до 190 км/ч

XL
подсилена гума с по-висок товарен индекс

Michelin
производител


Зимни

ВНИМАНИЕ! Джантата служи само за илюстрация. Доставяме само гумата!

Отзиви (3)

рейтинг:

Поръчах си 2 броя от тези гуми, които вече са монтирани на колата ми в сервиза на фирмата. Интересното е, че доставените гуми са с надпис HP, а шарката им отговаря на HP2, в което няма лошо, разбира се, но не отговарят на снимката в сайта - някой може да иска точно старата шарка от снимката. При поръчката ми казаха, че не могат да ми удоволетворят молбата за 2 гуми с еднакъв ДОТ, защото: "Гумите пристигали по 50 и повече." Не видях логиката - едва ли пристигат 50 гуми с различен дот - не е голяма философия - просто служителят трябва да вземе 4 и да избере от тях 2 с еднакъв ДОТ, или възможно по-близък. Иначе съм изключително доволен от извършения монтаж в сервиза на Дамян Груев 8 А - добра обработка и на джантата и на гумата. Заплащането е по 8 лева на гума.

събота 17 ноември, 2012

Ангел Кузманов от София
Kleber Krisalp HP 175/70 R13 82T

рейтинг:

Давам минус поради няколко причини. 1. Доставката за София би трябвало да е в рамките на 2 дни. Отне им седмица. 2. Доставиха ми гуми с различен ДОТ . При това разликата не 3-4 седмици ами година. 3. Обясняват ми че гумите са нови и им няма нищо, но щом жена ми ги позна коя е по-нова коя по-стара значи е очевидна разликата. 4. Казва ми се, че искането ми за връщане на гуми е напълно неоснователно. Все пак се уговорихме и ми върнаха парите! За гумата давам рейтинг 5 тъй като съм карал такива гуми и съм много доволен а и са на добра цена!

 

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Доставените гуми наистина са били с различен ДОТ, но на по-малко от година от дата на производство, т.е. абсолютно нови гуми по всички стандарти.

При пускане на поръчката не сте посочили изискване за еднакъв ДОТ на гумите и за това Ви е казано, че подобни претенции в последствие са неоснователни. 

Доставката е извършена точно в уговорените предварително с Вас дата и час. 

 

сряда 07 ноември, 2012

Виталии Щерн от Севлиево
Kleber Krisalp HP 175/70 R13 82T

рейтинг:

Карал съм тая шарка 4 зими,а това е над 100хил.км.страхотна гума,сега поръчах от новата шарка,ще я пробвам.

вторник 12 октомври, 2010

Calculator