product-image

NOKIAN I3 185/65 R14 86T


81.93лв.
С ВКЛ. ДДС

Налични:
Няма наличност

рейтинг:

Nokian
производител


Летни

ВНИМАНИЕ! Джантата служи само за илюстрация. Доставяме само гумата!

Отзиви (5)

рейтинг:

За втори път използвам услугите на avtogumi.bg и мога да кажа, че отново ме изненадаха с коректното отношение към клиента, бързата доставка и монтажа на поръчаните от мен гуми. Гумите бяха доставени и монтирани в уговорения час с ДОТ 1012, пресни, пресни.Благодаря за коректното отношение, не мога да изразя благодарността си към Вас. Гумите са превъзходни по отношение цена/качество. Ще продължавам да използвам услугите Ви.

сряда 04 април, 2012

рейтинг:

Преди около година поръчах този вид гуми 185/65/14, взех ги на място в София. Доволна съм от гумите, държат се стабилно и на суха, и на мокра настилка, имат си обозначение с цифри доколко е износена гумата - като се скрие и последната цифра-време е за нови обувки. За зимата съм със зимни гуми, пак Нокиан (по-точно по модел на Нокиан) - Нордман 2 и също съм много доволна, забравете обаче да карате с летните Нокиан на сняг - движението по снежна настилка е почти невъзможно.

понеделник 16 януари, 2012

рейтинг:

Днес направих поръчка на този модел и размер гуми [ Nokian I3 185/60 R14 82T ] Повече от доволен останах от бързината на екипа на автогуми.бг днес ги поръчах и днес ми ги доставиха :) ДОТ на гумата е 1111 по-хубаво от това няма Спечелихтеме като Ваш клиент Най-Добрите Сте

вторник 26 юли, 2011

Деян Иванов София
NOKIAN I3 195/65 R15 95T XL

рейтинг:

След известно колебание в надеждността на сайта поръчах гумите и останах изключително доволен. Бърза обрабатка на поръчката, коректност (първоначално поръчах гуми от H серията,но след уточнение със служител на магазина,поради изчерпани количества, закупих I3). Поръчката беше изпълнена още на следващия ден, както бях помолил, а момчето което ми монтира гумите беше изключително любезен и същевременно бърз при монтажа. За гумите-засега се държат отлично на пътя. За напред мисля отново да си поръчам.

сряда 05 май, 2010

рейтинг:

много съм доволен от обслужването на Автогуми БГ .Много добра гума,отлично се държи на пътя. качество на отлична цена.

вторник 13 април, 2010