Отзив

Иван Германов
DUNLOP SP MAXX RT VW1 MFS 225/45 R17 91W
[SP MAXX RT VW1 MFS]

неделя 24 февруари, 2019

Благодаря на Невен за ценните съвети при избор на гуми, ще гледам вече гуми само с индекс V or W ! А това момче Александър Иванов направо ги закопа с мнението си. Явно екипа на автогуми не се съобразява с климатичните условия у нас!!! Кой ги знае откъде ги поръчват. Ако всеки започне да си прави проверка на качеството на гумите...ми те ще фалират скоропостижно.Ако екипа автогуми наистина е толкова коректен, ще си сменят доставчика и ще започнат да си правят проверкина качеството на гумите, които поръчват. Съмнявям се, обаче толкова да им пука, че едни такива гуми могат просто да те убият на пътя. И това помага за катастрофите...ние война да водихме нямаше толкова жертви да дадем на пътя!Малеее и аз влизам да поръчвам гуми от тях, ама като се замисля то и другите са същите, а може и по-зле да са. Предвид мнението на Сашо зачерквам Дънлоп от избора си.

 

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте г-н Германов,

Не е сериозно да си вадите изводи кои водещи световни марки да зачерквате от списъка си на база едно случайно мнение на друг потребител от 2013 година.

Самото мнение на АЛЕКСАНДЪР ИВАНОВ ОТ СОФИЯ  е леко хумористично. Някакъв гумаджия Тони на бул. Климент Охридски имал някаква лазерна машина (не се конкретизира марка и модел) дето я нямало никъде в Европа - може би е тайна разработка на военните?

По принцип е масова практика на подобни квартални гумаджии, когато гумите не са закупени от тях, да се опитват по всякакъв начин да убедят клиента, че се е прецакал като си е купил гумите онлайн и едва ли не само при него могат да намерят оригинално първо качество на Dunlop. Смешно е!

За Ваше сведение най-скъпата машина за диагностика на гуми в света се казва Hunter Road Force Elite, която освен лазери има и патентована технология ForceMatch, т.е. измерва състоянието на протектора при реални пътни условия като прилага натиск върху гумата от над 500 кг.

Разполагаме с последно поколение такава машина в сервиза ни на бул. Черни Връх и там успешно "лекуваме" клиенти "пострадали" от фантасмагориите на подобни некоректни гумаджии.

Доставчиците ни са от Германия и Холандия и са сред най-големите складове за гуми в Европа, т.е. благодарим за загрижеността, но няма с какви по-добри да ги сменим. 

Рейтинг: