Отзив

Кирил Костадинов
TRACMAX XPRIVILO S130 185/65 R15 88T
[XPRIVILO S130]

неделя 13 декември, 2020

Новото си е ново. Добре се държат и на сняг и на мокрите и заледени павета.

Рейтинг: