Отзив

Николай Сотиров
RIKEN SNOWTIME B2 235/55R17 103V XL
[SNOWTIME B2]

вторник 17 октомври, 2017

Поръчах гумите на 11.10.2017 г. потвърдиха поръчката на 12.10.2017 г. на 14.10 уж ги изпратиха и ми дадоха номер на товарителница оказа се че такава товарителница не съществува. Обадих се в куриерската фирма Д и Д и от там казаха че такава товарителница няма. Днес е 17.10 2017 гуми още няма, а на посочените телефони в avtogumi.bg никой не вдига. Явно има някакъв проблем, но и ако до края на деня не пристигнат гумите отменям поръчката и поръчвам от друга фирма.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте, 

Всичко е наред по Вашата поръчка и няма абсолютно никакво забавяне нито от наша страна нито от куриера. Поръчката Ви не е от сряда (11.10), а от четвъртък и е с изискване за проверка на точен ДОТ.

Както е написано ясно в условията за доставка, за поръчки с изискване за проверка на ДОТ не могат да се гарантират същите срокове за доставка както за другите поръчки.

На следващия ден (петък) сме имали ДОТ-а на гумите и сме се свързали с Вас за да Ви информираме, но вече е било късно да се пратят гумите и са останали за изпращане в понеделник с доставка във вторник, за което сте били уведомен по време на телефонния разговор.

Товарителницата е създадена на 14.10. в събота, пратката е взета от куриера в понеделник и днес са в Сливен и ще Ви бъдат доставени. 

По това време на година кол центъра наистина е натоварен и свързването е трудно, за това препоръчваме когато има проблем по поръчката да ни сигнализирате по имейл или чрез съобщение в страницата ни във facebook и до няколко час ще имате обратна връзка.

Рейтинг: