Отзив

Радостин Русинов
Gt radial SAVERO WT 265/70 R17 115T
[SAVERO WT]

събота 12 ноември, 2016

Вие нито отговаряте аргументирано, нито следите оплакванията на клиентите. 1-во не съм се изразил, че триете негативни коментари, а че не ги обичате, но и това бе изопачено от ваша страна. Като се натисне ОТЗИВИ на сайта ви излизат тези оценени на 5 звезди. Прослушайте си разговорите щом искате, извинения и оправдания не искам, защото от тях не ми олеква. Да не говорим, че вие използвате обясненията си не да се извините за грешките си, а да се самоизтъквате. По-добре би било да не "ХАБИТЕ НЕРВИ", както другите сайтове в България, отколкото да се хвалите, когато грешите.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Отговорили сме на всичките Ви обвинения и всеки може да ги прочете и сам да прецени дали са добре аргументирани отговорите ни.

Както вече казахме в случая няма абсолютно нищо, за което да се извиняваме.  Поръчали сте 4 бр. от склад в Германия, отишли сте да платите капаро след 24 часа в сервиза и се е оказало, че гумите са свършили, това са напълно нормални неща. Проверили сме телефония разговор и няма вина оператора, не Ви е обещавано, че гумите са запазени.

Ако си бяхте платили онлайн и веднага ни бяхте пратили копие от платежното е имало вероятност да успеем да ги запазим преди да свършат, а дори да не бяхме успяли щяхме да Ви върнем веднага капарото без никакви усложнения и т.н.

Това, че Вие сте искали да дойдете на място в сервиза да се уверите, че няма да Ви измамим си е изцяло Вашо решение и сам сте си виновен, че сте се разкарвали и т.н.

Рейтинг: