Отзив

Цветомир Христов
NOKIAN WR D4 205/55 R16 91H
[ NOKIAN WR D4 ]

четвъртък 08 ноември, 2018

Крайно недоволен съм! Поръчах гумите с дот след месец август и след обаждане на служител от фирмата се уговорихме за дот от септември. След монтажа в техния "премиум" сервиз на следващия ден забелязах, че дота е от месец март. Обадих се веднага по телефона и ми беше обяснено, че е станала грешка, но нищо не може да се направи. Даже ме изкараха виновен, че съм гледал какво ми монтират. Съвета ми е преди монтажа да си проверите дота.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Оплакването Ви е крайно несериозно и граничи с комичното.

От този размер Нокиан имаме големи количества с различни ДОТ-ове, но всички са от 2018 г.  и няма абсолютно никаква разлика дали гумите са от март или август, това не са кремвирши да се развалят за няколко месеца.

Поръчката Ви е била от 31.10., а часът за монтаж след седмица на 07.11.  През това време от този Нокиан сме монтирали над 100 бр и няма как да Ви се пазят специално на Вас 4 гуми с точно определен ДОТ. 

Ще проверим телефонните разговори и ако наистина Ви е бил обещан точен ДОТ, ще накажем служителя отговорен за това, тъй като не е възможно и е забранено да се обещават точни ДОТ-ове.

Рейтинг: