Отзив

Plamen Petrov
NOKIAN WR D4 205/55 R16 91H
[WR D4]

сряда 28 октомври, 2015

Поръчах гумите на 12.10.2015 като платих още същия ден и ми беше потвърдено, че гумите са поръчани от склад в Германия и до края на следващата седмица ще ми бъдат монтирани ( бях отбелязал дата за мобилен монтаж 24.10.2015). На 22.10.2015 ми беше потвърдено, че гумите са в България и ще ми ги монтират най-рано на 29.10.2015! Тъй като е четвъртък и обикновено хората са на работа по това време, трябваше да изместим монтажа за 31.10.2015, тоест 1 седмица след като първоначално трябваше да ми бъдат монтирани. Считам това за некоректно, тъй като аз съм спазил всички условия с "договора" ни с автогуми.бг и следователно съм очаквал те да направят същото. Разбирам, че в момента е сезона и са заети, но в крайна сметка затова има срокове и съм си поръчал гумите почти цели 2 седмици по-рано! В крайна сметка трябваше да променя плановете си, защото не ми се рискуваше да карам с изтъркани летни гуми! П.С: Гумите ще коментирам след като ми бъдат доставени ( дано поне този път всичко да е точно)

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Съжаляваме за възникналата ситуация, но не сме нарушили сроковете от наша страна.

Посочените срокове важат единствено за доставка и не включват монтажите. Вашите гуми са пристигнали в България на 8-мия работен ден при потвърден срок до 10 дни.

Нямаме практика да запазваме предварително час за монтаж преди да са получени гумите от чужбина, защото често се случва да има липси и това обърква доста графиците.

Така че не сме постъпили некоректно, просто след като Ви е било спешно да си ги монтирате веднага и не е имало място в нашия график, е трябвало да потърсите други алтернативи за монтаж. 

Рейтинг: