Отзив

Данаил Маринов
NOKIAN WR D4 195/65 R15 91T
[WR D4]

четвъртък 11 октомври, 2018

Миналата година похвалих, но тази година получавате укор и то сериозен. Поръчах си зимни гуми и ми ги доставихте. Само че ми доставихте такива от 2017. И за да ми е явно интерено дори са с различен DOT, ей така с разлика от 3 месеца. Животът на гумата не е дълъг, но моите вече са с примерно 20% по-къс преди да съм започнал да ги употребвам. Говорихме по-телефона, можехте да предупредите че гумите са миналогодишни, да попитеате искам или не искам. За съжаление не бях наличен за да го установя на място, но благодаря на момчето което е помогнало на съпруграта ми да ги качи до етажа. Много съм разочарован, загубихте плюса, който спечелихте миналата година. За самите гуми, ако не забравя ще напиша мнение след като ги покарам.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Гуми на една година от датата на производство и съхранявани в склад не се счичат за стари по никакви стандарти и не е възможно всички гуми, които предлагаме да са само от последните месеци. 

В поръчката не сте посочили изискване за ДОТ на гумите и колегите от офиса няма как да знаят какво искате и да предупредят склада да внимават какво изпращат.  

В момента сме в началото на сезона за продажба на зимни гуми и е напълно нормално на повечето размери да има останали количества от предишния сезон.

За да можем да Ви обслужим по-добре, при следваща поръчка препоръчваме да опишете всичките си изисквания в полето за коментар към поръчката.

Рейтинг: