Отзив

Tony Borisov
NOKIAN Wr D3 175/70 R13 82T
[ WR D3 ]

понеделник 10 декември, 2018

ГУМИ: Вече минах около 500 км с тях и съм накратко - доста доволен. На замръзналият асфалт се пързалят, няма спасение. На дъжд обаче се справиха идеално. Супер стабилни с около 140 км на Хемус. Очаквах да бъдат малко по-шумни, но е в рамките на нормалното. Най-голямо впечатление ми направи това, колко стабилни са в завоите. Мислех да мина с малко по-бюджетни гуми, но не съжалявам, че взех тези. АВТОГУМИ.БГ Направих поръчка с мобилен монтаж, която първоначално ми беше отказна тъй като не успяха да се свържат с мен по телефона. Цялата концепция с потвърждаване по телефона ми се струва остаряла. Да кажем, че е необходимо... нямаше да е проблем, стига да не отказват поръчката след едно обаждане. Не всеки работи от 9 - 5 и има време да стои на телефона цял ден. Може би ще е добре да се консултирате с клиентите предварително. Накрая все пак нещата завършиха добре. След като успях да се свържа и потвърдя поръчката, всичко мина безупречно. Мобилния монтаж също. Човекът беше много разбран, а монтажа отне около 15 минути. Гумите са балансирани отлично!

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Поръчката първоначално е била отказана след като над 5 пъти в два различни дни  не сме успели да се свържем с Вас по телефона. Разбира се сме Ви уведомили по имейл за отказа и каква е причината.

Поръчката е с мобилен монтаж и няма как да се обработи без да сме се свързали с Вас и да има уточнена дата и час за монтажа.

Дори да е само със доставка поръчката няма как да се обработят без да разговор с клиента. Ако изпратим гумите по куриер и пак не си вдигате телефона, след 1-2 опита за доставка ще ни ги върне обратно и за наша сметка ще остане загуба от 10 лв на гума от транспорта в двете посоки, което не е приемливо.

Рейтинг: