Отзив

Димитър Ангелков
MICHELIN PILOT ALPIN PA4 GRNX 235/45R18 98V XL
[PILOT ALPIN PA4 GRNX]

четвъртък 09 ноември, 2017

Противно на коментарите по-долу, мога да кажа че съм много доволен от предоставената услуга. Поръчах Michelin Pilot Alpin 4 235/45R18 с изискване DOT от 2017 и всичко беше изпълнено и доставено изключително бързо. За разлика от offline магазините за гуми, където много често има по един чифт налични гуми и то със DOT на ръба на разумното, тук избор има много и имаш право да поискаш желания от теб DOT

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте, 

Двата негативни коментара за ДОТ на този модел, които сте чели по-долу също не са по наша вина и е обяснено за всеки от случаите.

В единия случай господинът от Гърция не беше искал проверка на ДОТ, размерът беше много рядък и е нормално да са стари гумите и той се сети да се оплаква, чак след като ги беше монтирал и карал.

Във втория случай гумите на клиентката бяха от партньорски склад в провинцията и ни беше подадена грешна информация от там. Вместо от началото на 2015-та се оказаха от края на 2014-та, няколко месеца разлика. Предложихме на клиентката да ги върне щом не ги иска, но тя реши да ги вземе защото и били спешни и да пише после гневен коментар. 

Рейтинг: