Отзив

Богомила Тодорова
MICHELIN PILOT ALPIN PA4 GRNX 225/55R18 102V XL
[PILOT ALPIN PA4 GRNX]

четвъртък 19 ноември, 2015

Изключително съм разочарован от предоставените от avtogumi.bg услуги. Закупих 4 бр. гуми Michelin Pilot Alpin - гуми от един от най-високите ценови класове и които бяха избрани след потвърждение от страна на служители на доставчика, че са от 2015 г. По време на потвърждение на поръчката датата на производство беше потвърдена за 2015 г. и това изрично бе записано в поръчката. Платих си по банков път коректно веднага немалката цена за желаните гуми и очаквах доставката с нетърпение. Не можете да си представите огромното ми разочарование, когато ми бяха доставени гуми с ДОТ повече от една година -т.е. от септември 2014. На коментара ми беше отговорено, че нямат гуми от 2015 и при потвърждението са направили грешка и ако искам да върна гумите. При положение, че бях направил организация за монтаж и гумите ми бяха необходими за конкретната седмица един вид бях изнуден от avtogumi.bg да поставя тези гуми на автомобила (т.к. ако още по време на поръчката ми бе казано че са от 2014 и няма гуми от 2015 щях да търся друг доставчик и нямаше да си губя времето с непрофесионални търговци). За подобна грешка нормален търговец би предложил най-малко отстъпка от цената заради причиненото неудобство и нанесените неимуществени вреди. Подготвената поръчка за гуми за десет фирмени автомобила ще бъде насочена към друг доставчик, тъй като в мен остава убеждението, че съм нарочно излъган и препоръчвам и на другите купувачи да избягват да купуват гуми от подобен непрофесионален и некачествен доставчик.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Извиняваме се за проблема.

Това са били последни бройки от доставчик от провинцията и колегите са ни потвърдили ДОТ 2015 г. преди да изпратят гумите. Няма логика да Ви заблуждаваме за нещо, което много лесно може да се установи при получане.

Наистина е неприятно когато се случи подобна неточност и за съжаление не е имало как да поправим грешката, тъй като в крайна сметка се е оказало, че от тези гуми не е имало налични в България с ДОТ от 2015 г, а на Вас са Ви трябвали за определна дата.

 

Рейтинг: