Отзив

Николай Николов
KUMHO WINTERCRAFT WP51 205/55R16 91T
[WINTERCRAFT WP51]

четвъртък 20 октомври, 2016

Здравейте. СИЛНО препоръчвам да смените куриерската ф-ма, с която работите !!! А именно С и С Експрес !!! Офис Ямбол. Трябваше ми навигация въпреки, че съм ямболия. Офисът се оказа камиона за доставки на фирмата, паркиран до полуразрушена сграда в бившия мебелен завод "Ст. Златев". Звъня на номера посочен за контакт на пратката и ми вдигна лелка, която била в болницата!!! , Но ме увери, че колегата ще дойде до 5 Мин. След това се оказа, че не мога да платя с карта( в кой век сме?!) Само в брой. Отказах пратката. Повече няма да използвам Вашите услуги, поне докато работите с нея. Нищо лично, просто изказвам мнение. Иначе гумите са добри!

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Работили сме доста куриерски фирми и това което, имате като забележки към ДиД Ямбол, че офисът им бил в индустриална зона, жената била излязла за 5 мин до поликлиниката и не приемат плащания с карти е най-малкото зло.

Може би предпочитате загубени гуми, забавени с 3-4 и повече дни доставки и т.н.?

Освен това почти никоя куриерска фирма не приема заплащане на наложен платеж с банкова карта на ПОС терминал заради високите банкови такси. Тези куриери, които все пак предлагат тази услуга пък взимат 10 лв за доставката на една гума, а не 3 лв както е при ДиД. Така че подобно чудо да платите гуми с карта на куриера не съществува в България, защото никой онлайн магазин за гуми не праща гуми на 10 лв доставка за гума.

Също така локацията на офиса не е толкова сериозен проблем, защото 95% от клиентите избират доставка до техен адрес.

Почти всеки ден изпращаме гуми за Ямбол и това, че Вие сте първия недоволен за толкова години е показателно, че няма генерален проблем с услугата на куриера, просто при Вас се касае за частен случай.

Рейтинг: