Отзив

Веселин Александров
HANKOOK WINTER ICEPT RS2 195/65R15 91T
[HANKOOK_W452]

понеделник 06 ноември, 2017

Изключително съм недоволен от обслужването на Автогуми. След като пуснах поръчката получих обаждане в рамките на деня и ми беше потвърдено, че гумите ще бъдат с ДОТ от 2017 година. На следващия ден пристигна доставка с гуми 2916 и 3116 (което към седмицата на поръчка беше повече от година). Отказах доставката и след няколко разговора с Автогуми се разбрахме, че е станала грешка и ще пуснат гумите от 2017 на следващия ден. На следващия ден отново пристигнаха същите гуми- 2916 и 3116. След още обаждания и въпроси се разбрахме, че гумите ми трябват за същия ден и пуснаха бърза доставка в рамките на няколко часа и 3тия път вече гумите бяха с пресен ДОТ. Беше ми обещанo, че "уведомено е ръководството за вашия случай и ще ви пишем за компенсация". Това беше на 26.10.2017. От тогава никой не се е свързал с мен. Предната година 3 пъти съм поръчвал комплекти гуми за себе си и за други хора от Автогуми и не съм имал такива проблеми, но след този път съм тотално разочарован и не смятам да поръчвам повече от тук. Трябваха ми и комплект Continental TS 850P 225/40/18, но си ги поръчах от друго място. Гледайте внимателно като получавате гумите, защото според мен това е опит за измама.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте, 

Извинявам се за проблема с Вашата поръчка.

Както сам казвате макар и с известни перипетии сме направили всички възможно в най-натовареното време на годината да се коригираме и сме Ви доставили обещаните гуми с ДОТ 2017 г. дори за сметка на объркване на графиците ни за доставка и ощетяване/забавяне на други клиенти.

Така, че въобще не е коректно от Ваша страна да омаловажавате нашите усилия и да категоризирате една техническа грешка като опит за измама. Всички гуми се доставят с опция за преглед преди плащане, точно за да избегнем подобни съмнения.

Наистина при такива случаи клиентите ни получават компенсация и това е още едно доказателство, че грешките не са умишлени. Също така сам казвате, че предишни години три пъти сте имали поръчки при нас и всичко е било точно.

В момента е най-натоварения период от годината и не е възможно веднага да се разгледа и одобри компенсацията, но до края на деня ще Ви изпратим имейл, но ще Ви компенсираме финансово по банков път и не желаем да Ви обслужваме

Рейтинг: