Отзив

Деян Димитров
HANKOOK W452 WINTER ICEPT RS2 205/55R16 91T
[HANKOOK_W452]

неделя 15 ноември, 2015

И аз поръчах 4 гуми от този модел. Като и при мен само на две от тях се вижда информация за ДОТ. Но това за мен не е такъв проблем при факта че този модел гуми наистина са от тази година. Имах възможността да се разплатя с карта, което си е удобство, и мобилния сервиз си свърши работата сравнително бързо. Това от което останах недоволен е, че въпреки че информирах служителя че имам съммнения че една от джантите ми е крива тъй като гумата ми спадаше, той не направи нищо по въпроса а ме увери че нямам проблем с джантите. Сега чисто новата ми гума отново спада, което при чисто нова гума освен проблема да е в джантата не знам къде. Трябва наистина да помислите да добавите в услугите на мобилния сервиз изправяне на джанти. Незнам дали моя стил на каране е особен но почти при всяка смяна на гуми се нуждая от подобна интервенция.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Тези гуми са асиметрични и е нормално при монтажа на някои от тях ДОТ-а да остане от вътрешната страна, това не значи, че нямат ДОТ. :)

За съжаление машина за изправяне на джанти няма как да бъде поставена в мобилен бус, първо защото е много голяма като размер и също така е нужно ел. захранване от 220 волта. Просто няма толкова голям бус в който да могат да се наредят ел. генератор, компресор, гумодемонтажна и баланс машини и машина за изправяне на джанти.

След като сте имали съмнения за джантата е трябвало да посетите стационарния сервиз. Мобилният сервиз наистина няма какво да направи при крива алуминиева джанта. 

P.S. Определно имате някакъв проблем или със стила на каране или с качеството на джантите. Обичайно не повече от 10% от клиентите в стационарния ни сервиз реално имат нужда от изправяне на джанти. 

Рейтинг: