Отзив

Иван Иванов
HANKOOK W442 205/65R15 94T
[W442]

петък 04 октомври, 2013

Поръчах 4 бр. от Hankook W442 205/65 R15 94T, с изрично писмено условие "Четирите гуми да са с еднакъв ДОТ от 2013г.". По телефона ме уведомиха, че няма как да знаят дали и четирите гуми са с еднакъв ДОТ. Съгласих се, като остана условието поне гумите да са с ДОТ 2013г. Днес получих 4 бр. с ДОТ 3712. До сега съм закупил дванадесет броя от този магазин и успокоен от коректността му до сега, не проверих при доставката ДОТ на гумите /кьорав карти не играе/. Не искам да споря гумите нови ли са според национални, международни или междугалактически стандарти. За Вас са нови, за мен са стари. Но, ако предварително заявената претенция за ДОТ 2013г. е безумен каприз - просто откажете доставката, ако е изпълнимо условие-просто го изпълнете. Не искам гумите да ги: 1. сменям, 2. връщам, 3. доплащате, 4. нося на куриер, 5. да нося тези, чакам онези. Просто искам да Ви кажа СБОГОМ!

 

коментар на АВТОГУМИ.бг:   Съжаляваме, очевидно сме допуснали грешка при обработвано на поръчката Ви, но това се случва много рядко и само който не работи, не греши.

Точно за това имате опция да проверите и да откажете пратката при получаване като не се налага да се разкарвате, защото доставката е до Ваш адрес. Ако бяхте отказали пратката при получаване, щяхте да получите правилните гумите на следващия ден и разбира се щяхме да Ви компенсираме за причиненото неудобство.

Рейтинг: