Отзив

Цветан Владимиров
Hankook W442 185/65 R14 86T
[W442]

вторник 18 октомври, 2011

За качеството на гумите няма да пиша, защото след кански мъки не успях да си ги купя. Но от обслужването съм бесен (изразявам се така заради добрия тон). Поръчах си гуми на 17.10.2011 в 15ч. - според условията на сайта трябваше да се свържат с мен още същия ден, за да уточним доставката и монтажа. На 18.10.2011 в 20ч. ми се обадиха (след 30 часа) за да ми кажат, че няма в наличност от гумите, които съм поръчал (при положение, че на сайта беше отразена наличност, която се намали след моята поръчка). И това ако не е дебилна история? Просто нямам думи да изразя чувствата си и същевременно да запазя добрия тон.... Така че ще замълча (вие ще се сетите за кого са "поздравите") и ще си търся гуми другаде.

коментар на АВТОГУМИ.бг: Първата ви поръчка наистина е от преди 15:00 ч, но там бяхте объркали размера. Втората е от 15:40 в понеделник и според условията в сила през пиковия сезон, такива поръчки се обработват на следващия ден. Днес (вторник) макар и в края на деня (18:27) сме ви уведомили по имейл, че наличността е изчерпана. Съжаляваме за забавянето, но когато падне първия сняг винаги е така - много поръчки и забавени доставки.

Наличностите не са в реално време, а се обновяват ежедневно, т.е. при малки наличности както във вашия случай (8 бр.) е възможно междувременно гумите да свършат при доставчика, а не че ние сме ги продали на други клиенти.

Рейтинг: