Отзив

Иван Петков
HANKOOK W320A WINTER I*CEPT EVO2 215/60R16 99H XL
[HANKOOK_W320]

вторник 08 ноември, 2016

Много съм разочарован от получените гуми, които отказах още преди куриера да ги е разтоварил. И 4-те гуми бяха ползвани (някой беше карал вече с тях). Когато си търсех НОВИ зимни гуми се спрях на HANKOOK W320 215/60R16 99H XL [W320], но имаше само 3 бр. налични. След няколко дни отново проверих в сайта и имаше 7 бр. като наличност. Явно някой е върнал тези гуми, но преди това са биле монтирани на друг автомобил. Иначе DOT-а беше 32 седмица, 2016г. В момента има по голяма наличност от въпросните гуми (20+бр.), но не можах да се се свържа по телефона с avtogumi.bg, всеки път "нямаше свободен оператор".

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Съжаляваме за проблема.

Ако сте обърнали внимание на товарителницата, тези гуми са изпратени до Вас от склад на наш доставчик в провинцията и макар и много малко вероятно, не изключваме възможността да е така както казвате.

Разпоредили сме куриерската фирма да ни ги достави в София и след като ги получим ще пишем отново дали наистина са били карани гуми или просто мръсни.

------------- ЧЕТВЪРТЪК 10 НОЕМВРИ, 2016

След като получихме и инспектирахме гумите се установи, че по тях няма абсолютно никакви следи да са монтирани или карани и са напълно нови. Както и предполагахме единствено са изцапани, но това е нормално по това време на сезона. Гумите се претоварват многократно по пътя от завода до крайния клиент по камиони, складове на вносители и куриери и т.н. и не е възможно навсякъде да е чисто.

Рейтинг: