Отзив

Николай Сербезов
Hankook W310 215/55 R16 93H
[W310]

сряда 26 октомври, 2011

Здравейте. Купих си такива гуми. Харесват ми. Бяха малко натоварени хората, ама то си го пишеше, и стана малко по-бавно, но в рамките на разумното. Само две забележки: бях писал че искам да са от тази година, а те бяха 2410 и 3210, това май е даже повече от една календарна година, ама както и да е; освен това товарния индекс на гумите е 97, не че е много важно ама все пак... Като цяло съм доволен, даже сега пускам втова поръчка, на гуми, пак ханкук, ама W440 модела.

коментар на АВТОГУМИ.бг: Здравейте, действително колегите са пропуснали изискването за ДОТ-а, но пък явно неволно са ви компенсирали с по-високия товарен индекс :) 97Н са усилени гуми и са 20 лв по-скъпи, а сме ви ги дали на цената на 93Н и някой във фирмата ще има удръжки и по двата повода!

Не се притеснявайте за ДОТ-а, гумите са вулканизиран дълготраен продукт с експлоатационен срок от 5-6 години и при правилно съхранение, гуми на една година са с абсолютно същите качества като нови такива. Остаряването на каучука се случва бързо само при неправилно съхранение на директна слънчева светлина.

Рейтинг: