Отзив

Дилян Давидков
GOODYEAR ULTRA GRIP 8 195/65 R15 91T DOT13
[Ultra Grip 8]

сряда 02 ноември, 2011

Поръчах гумите на 23.10.2011-Неделя. В понеделник получих имейл че поръчката ми е приета, във вторник се свързаха с мен за да ми потвъртдят че гумите ми са запазени. Отне им до следващия понеделник за да ми доставят гумите до София! Гумите за изключително свежи, меки, дот от тази година, направени са в Полша! Сайта е изключителен-поздравления за обслужването! В понеделник дойде мобилния сервиз за да постави гумите на брат ми, помолих ги да поставят и моите, момчето се съгласи въпреки че не бях заявил предварително, че искам да ползвам услугата. Това което не ми хареса е че след като монтираха гумите на джантите и ги балансираха, човека който работи в мобилния сервиз ми каза, че няма да може да ги монтира на колата ми понеже болтовете били по-дълги и щяли да стърчат, дори се опита да ми го докаже! Познайте дали беше прав!!! След като опитах единия от болтовете на новите ми джанти се оказа че всичко пасва идеално, явно просто не му се занимаваше с мен понеже имаше и друг клиент! Поставих си джантите сам, въпреки че си платих за услугата! Като изключим тази неприятна случка и забявнето на доставката, което предполагам се дължи на това, че в момента са много заети, обслужването е на ниво! Отново бих купил гуми от вас!

коментар на АВТОГУМИ.бг: Здравейте, доколкото разбираме не сте имали заявен монтаж за Вашата кола, но въпреки това и въпреки, че колегата е бързал по график, все пак Ви е монтирал и балансирал гумите на джантите? Ако е така, самото поставяне на готовите колела на колата отнема само 3-4 минути и едва ли само заради това ви е отказано.

Според колегата болтовете наистина не са за тези джанти и Ви препоръчваме за всеки случай да минете на контролен преглед или в нашия сервиз на Дамян Груев 8А (безплатно разбира се) или в някоя друга гумаджийница. 

Рейтинг: