Отзив

Мирослав Карамфилов
FULDA KRISTALL MONTERO 3 175/65R14 82T
[MONTERO3]

петък 20 октомври, 2017

Много бих искал да дам висока оценка,но!!!първо гумите не доидоха за два дена,както вие казвате и второ гумите бяха с различен dot.но въпреки това ви благодаря за доставката до адреса и за едната гума която отговаря на дота които бях поръчал.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте, 

Поръчката Ви е била с изискване за проверка на ДОТ и за такива поръчки не важат стандартните срокове за доставка. За това сме Ви уведомили по имейл при потвърждаване на поръчката и също така е упоменато в условията за доставка на сайта.

По това време на годината (Октомври/Ноември) проверката на ДОТ не може да стане веднага защото са натоварени всички складове на доставчиците с реални поръчки и проверките на ДОТ-ове са им последна грижа когато и ако остане време. 

И двете гуми, които са Ви доставени би трябвало да са с ДОТ от 2017 г. В поръчката не е имало изискване за еднакъв ДОТ, а и по принцип не изпълняваме подобни поръчки.

За голяма част от гумите, които предлагаме не е възможно да се гарантира еднакъв ДОТ, тъй като са от външни доставчици и не зависи от нас дали ще получим 4 еднакви или не.

Също така дори за автомобили 4х4 няма изискване от производителите да са с еднакъв ДОТ, тъй като няма разлика в качеството на гумите от различните партиди когато са с еднакви рейтинги по етикет. И двете гуми, които са Ви доставени са с рейтинги E/C/68, т.е. са с абсолютно еднакви свойства, без значение че са били с няколко седмици разлика в производството.

Рейтинг: