Отзив

Димитър Димитров
FULDA KRISTAL MONTERO 3 MS 185/65R14 86T
[KRISTAL MONTERO 3 MS]

събота 11 ноември, 2017

През последните години имам четири поръчки с мобилен монтаж и винаги всичко е било точно, но днес се РАЗОЧАРОВАХ тотално. Имам поръчани две такива гуми със изричното искане да са с DOT 2017 - и съответно потвърдено от Вас, че ще е така. Днес ми извършват монтажа и хоп -едната гума с DOT средата на 15та год., съответно при вече свалена гума всякакви предложения за монтаж в друг ден стават безсмислени и загуба на време. Екипа на автогуми, не мислите ли, че човек за да иска мобилен монтаж в определен ден и час явно не разполага със свободно време. Ако можеше да си губя времето щях да отида до кварталната гумаджийница, да вися половин ден и да ми монтират каквито аз искам гуми. Долу виждам в коментарите на колегите, че поръчаните гуми с директна доставка са от 2017, оставам с впечтление, че старите ги пращате на тези който искат мобилен монтаж, защото ако ги бях поръчал с куриер и ми ги пратите така - веднага щях да ви върна поръчката. Моля, не ми обяснявайте, че зимна гума на 2 год. по нищо не се различава от нова, като здравина и издръжливост - да, но като качество на каучука на повърхностния слой при две години съхранение в среда с наличие на кислород - не. Повече не ми се влиза в спорове, т.като ме загубихте като клиент. Бих добавил само като единствен плюс, че хората от мобилния монтаж винаги са били на ниво и винаги са ми правили отличен баланс на гумите, дори и при леко криви джанти.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте, 

Извиняваме се за проблема, ние не държим гуми на склад и не ни се налага да ги пробутваме на клиентите.

Това са гуми, които са ни пробутани на нас от доставчиците от където сме ги взели и недоглеждането е на служителите в склада ни, които са получили стоката и са проверили ДОТ-а, но явно само на едната гума като са сметнали, че и другата е същата.

Колегата от мобилния монтаж е бил максимално коректен и  правилно Ви е предложил да презапишем друг час за монтаж и да сменим гумата.

За нас не е било проблем да се върне тази гума на доставчика след като не е била монтирана и нямаме интерес от недоволни клиенти.

Рейтинг: