Отзив

Лилия Христова
FIRESTONE WINTERHAWK 4 235/55R18 104H XL
[WINTERHAWK 4]

вторник 20 октомври, 2020

Он лайн поръчката е чудесна възможност, също записването на час, който действително се спазва, но при монтажа на новите гуми имам забележка - лепилото стои размазано около джантите и не може да се измие. Оказа се, че имам изкривена джанта, но на "Черни връх" няма услуга за изправяне и трябва да ходя другаде. Неясно остана за мен чакането за фактура и плащане, при положение че данните ми бяха вече налични - първо единият служител, после другият се занимаваше с това, и двамата без маски в затворено помещение.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Изправянето на джанти отнема много време и за съжаление през активния сезон за смяна на гуми на Черни Връх графика винаги е много натоварен и няма как да се отдели време за изправяне на джанти вместо да се обслужат други клиенти за смяна на гуми.

 

За да е рентабилна подобна услуга  там, цената трябва да е много висока, което също не е ОК.  За това изправяне на джанти предлагаме само в по-слабо натоварените си обекти на Дамян Груев и в Люлин.

 

Монтажната паста, която използваме е еднаква за всички автомобили и няма случай досега да не се е измила, евентуално по-скоро колегите в автомивката не са се справили добре.

 

Относно маските, колегите в офиса разполагат с такива и разбира се ще бъдат предупредени да спазват по-стриктно предпазните мерки.

Рейтинг: