Отзив

Илия Дамянов
FALKEN EUROWINTER HS01 SUV 255/50 R19 107V XL MFS
[ EUROWINTER HS01 SUV ]

сряда 15 декември, 2021

Здравейте, На 13.12.2021 направих поръчка за: 4 x FALKEN EUROWINTER HS01 SUV 255/50 R19 107V XL MFS( EUROWINTER ) = 1,038.00лв. На сайта Ви показваше наличност от 6бр. към момента на поръчката. На 14.12 в 09:38 получих email, че гумите са запазени а в 09:52 получих обаждане от ваш колега, че гумите са налични и ще бъдат предадени на куриер. В 10:26 получих нов email, в които се казва че гумите вече са предадени на куриерска фирма CVC. За изненада в 18:20 получих ново обаждане от друга ваша колежка, която ми каза че всъщност гумите не били изпратени, имали сте само 2бр налични и сега момчетата в склада ще търсят още 2бр. Обеща да ми върне обаждане на следващата сутрин, за да ми каже дали са намерени или ако не - как ще процедираме с поръчката. Тъй като днес не получих нито обаждане, нито email от вашата колежка, звъннах на телефона за контакти, където отново тя вдигна телефона. Обясни ми, че другите 2бр не били намерени и трябва да продължа да чакам в случай, че бъдат открити. Ако ли не, оставам без гуми. Това което ми обясни е напълно абсурдно и неприемливо. Поисках да разговарям с нейния колега, който ми потвърди поръчката вчера сутринта или вашия управител, но тя отказа с мотива, че не знае кой и кога ми е звънял, и няма връзка с управителя на фирмата. Въпреки, че на няколко пъти поисках нейното име и позиция, за да знам с кого разговарям, тя категорично отказа да се представи. Била много разочарована от това, че аз се опитвам да разбера какво се случва с моята поръчка и да намеря решение в рамките на това обаждане. Обясни ми, че вчера ми е звъняла извън работно време и днес цяла сутрин била търсила моите гуми в склада ?! Не разбирам как е възможно това и как ми се дава напълно различна информация в рамките на няколко часа. Каза ми, че най-добре ще е да напиша email, за да разберем: ''каква е драмата". Сами разбирате колко нелепо звучи това. Надявам да вземете адекватни мерки и хората, които не са си свършили работата да бъдат наказани. Срока на доставка, който ми беше потвърден от вас и вашия колега е 2 работни дни, така че очаквам да получа гумите си утре. Както и адекватна компенсация за всичките нерви и време, който изхабих с вашата колежка по телефона. В случай, че не това не се случи, ще подам оплакване и в Комисията за защита на потребителите и ще направя всичко възможно, случая с поръчка 160033 да стигне до максимален брой хора. Поздрави, Илия Дамянов

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Извиняваме се за причиненото неудобство.

По Вашата поръчка е имало несъответствие в складовата наличност при оставащи последни бройки и колегите са Ви уведомили своевременно, че има проблем с поръчката и не може да се изпълни.

Поръчката Ви е била от 13.12.  след края на работния ден, така че сте били уведомен за проблема в рамките на първия работен ден и няма забавяне в обработката на поръчката от наша страна.

Рейтинг: