Отзив

Анастас Стаев
DAYTON DW510 EVO 195/55R16 87H
[DW510 EVO]

петък 30 декември, 2016

Поръчах си от тези гуми, само че размер 205/55/16. След 2 или 3 дни гумите бяха при мен. До тук всичко беше наред. Когато ми доставиха гумите обаче, ми ги стовариха на средата на паркинга пред работа. След това доставчика с буса не ме изкача да ги пренеса на 10 метра за да не ги сгази някой... И обръщайки буса някак си успя да прегази едната гума. И най-нахално каза че нищо ? няма! Понеже никой не се заинтересува на мейла който ви пратих, споделям проблемите които имах с доставката на гумите. Разочарован съм от доставката!

 

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Съжаляваме, че обслужването не е отговорило на очакванията Ви.

Необходимо е да се има предвид, че графикът на доставките през пиковия сезон е максимално натоварен и куриерите не могат да се ангажират с пренасяне на гуми до гаражи, мазета, тераси и т.н. Всяко забавяне дори и с 5 минути рефлектира на следващите доставки.

Куриерът по тази доставка твърди, че е оставил гумите на същото място, където сте пожелали при предната доставка и че няма сгазена гума.

Ако имате какъвто и да е било дефект по гумата е необходимо да ни я предоставите за рекламация. Гумата е в гаранция и при установен проблем ще бъде заменена безплатно. 

Рейтинг: