Отзив

Петър Бояджиев
CONTINENTAL WinterContact TS 860 205/55R16 91H FR
[WINTERCONTACT TS 860]

сряда 28 ноември, 2018

Вече няколко пъти пазарувам от Avtogumi.bg и досега винаги съм бил много доволен. Този път обаче ,съм малко разочарован. Купих 4 броя гуми ,като единствената ми молба беше да бъдат с еднакъв DOT. Смятам ,че това е нормално ,защото гарантира ,че са от една партида. Когато отидох в сервиза за да бъдат монтирани новите гуми ,не проверих какъв е DOT-а ,защото винаги досега от фирмата са били точни ,а и защото хората в сервиза очевидно бяха доста заети. След това проверих и установих ,че две от гумите са с различен DOT ,а на другите две няма такъв ,поне от външната страна на гумата ,вероятно са от другата страна. Иначе съм доволен и от комуникацията и от обслужването в сервиза.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

При обработването на поръчката сте уведомен надлежно, че гумите са с ДОТ от 2018 г, но няма как да гарантираме еднакъв ДОТ. Ако не са Ви устройвали условията ни, е трябвало да откажете поръчката още тогава.

Всички гуми Continental TS 860 на този размер са с рейтинги C/B/72 и са с абсолютно еднакви качества. Именно рейтингът на евро етикета гарантира, че всички партиди от даден модел/размер са еднакви без значение на седмицата на производство.

Рейтинг: