Отзив

Венелина Гатева
CONTINENTAL WinterContact TS 860 185/60R14 82T
[WINTERCONTACT TS 860]

неделя 13 ноември, 2016

Иванов ,София. Миналата година взехме тези гуми за предни на шкода фабиа,преди това бяхме с фулда-които бяха уникални гуми и изкараха 6 години без никакви проблеми зимата.След като сложихме обаче континентала колата се качи на ски,и нямаше значение дали е сняг или само лед,положението беше много зле....с тези гуми колата не може да вземе един завой!!!! За спиране криво ляво спира ,но в момента в който започне завоя нещата излизат от контрол. Не съм се оплаквал във фирмата,които до момента са много коректни,но тези гуми НЕ препоръчвам за такъв клас автомобил.!!!

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Съжаляваме, че сте имали проблеми с гумите.

Няма как да сте взели миналата година този модел TS860 защото той е нов и се предлага от средата на 2016 г. насам.

Най-вероятно се оплаквате от предния модел ТS850, което обаче също е меко казано странно защото 2-3 години това беше един от най-популярните модели и отзивите за него бяха само положителни.

Нямаме обяснение защо при Вас се е получило така, че с 5 годишна Фулда колата да се държи по-добре от нови Континентал. Единствено възможност е да е имало проблем с каучуковата смес за тази конкретна партида, но това е Континентал и такива неща не би трябвало да се случват при тях.

Рейтинг: