Отзив

Борислав Велков
BRIDGESTONE BLIZZAK LM005 255/50R19 107V XL FSL
[BLIZZAK LM005]

неделя 23 октомври, 2022

Ползвам услугите на автогуми от доста време и съм бил винаги доволен. Сега за съжаление ми се наложи да ползвам гаранцията и там вече нещата не са толкова розови. Първо не мога да напиша отзив на поръчка на една година, което е абсурдно и затова пиша тук. Чаках повече от споменатия срок от 30 дни и накрая просто получих отказ без нормално аргументиране. То ще ме накара да се замисля откъде да купя гуми другия път.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Условията на заводската гаранция на гумите са стандартизирани при всички доставчици и производители и не покриват механични повреди получени от удари в дупки, бордюри или злоумишлени действия на 3-ти лица.

На страната на  Вашата гума има откъснато парче каучук, което няма как да е резултат от заводски дефект и подобна рекламация няма да Ви бъде призната от никой магазин за гуми или производител.

Също така това не представлява проблем за експлоатацията на гумата, тъй като повредата е козметична и не е нарушена цялостта на платовете.   За Ваше спокойствие препоръчваме да посетите вулканизатор и да се запълни/залепи с течен каучук. 

Рейтинг: