Отзив

Радослав Златев
Bf goodrich G-FORCE WINTER 205/50R17 93H
[G-FORCE WINTER]

сряда 02 ноември, 2011

Ужасно НЕКОРЕКТНИ, изключително слаба организация. Преди 3 дена надписът "DOT09" го нямаше!!! Добре, че звъннах да ви кажа, че да си го добавите! Малко история- Изчетох доста отзиви, положителни и отрицателни. Честно да ви кажа, не съм предполагал, че мога да попадна на дума с ДОТ 2909, но изненадата ми беше десетторно по-голяма, когато разбрах, че можете да ми предложите само една алтернатива от този размер, и то с ДОТ 08!!!, от марка, която не съм чувал НИКОГА!

коментар на АВТОГУМИ.бг: Не зависи от нас какви гуми има по-складовете в България. Работим със всички големи вносители и ако имаше по-нови, разбира се, че щяхме да Ви предложим. 

Нашият пропуск е, че не са проверени гумите преди да ви се изпратят, но както вече казахме, в пиковия сезон това не винаги е възможно.  Тъй като са последните 4 налични и не можем да ви ги заменим, единствената възможност е да ни ги върнете както и вече сме се уговорили, т.е. в случая наистина проблема е недобрата организация, но не е вярно, че сме били некоректни към вас.

След като вече е ясно, че са ДОТ 2009 г. тези гуми, е най-нормално да го добавим това уточнение на сайта за да са информирани другите клиенти.

Рейтинг: