Отзив

Огнян Ангелов
BARUM POLARIS 3 205/55R16 91T
[POLARIS 3]

събота 01 ноември, 2014

Искам да изкажа безкрайното си разочaрование от avtogumi.bg На 25 Октомври 2014 г. направих поръчка за 4 гуми Dayton с размер 205 /55/R 16. в продължение на 3 дни никох не се обади. На четвъртия ден ми се обадиха за потвърждение за DOT. на гумите. Имах изискване за дот не по стар 3 месеца. Казаха ми по телефона, че имат такива гуми с дот 33 седмица на 2014 г. Разбрахме се да ми ги изпратят по куриер град София. На следващия ден куриера достави гумите но с дот 2012. Доста останах изненадан и отказах да ги платя, обадих се на АвтогумиБГ да решим какво да правим. Говорих с някаква жена, която ми обясни, че не е в офиса и да изчакам няколко минути за да ми се обадят за да видим защо е станала такава фрапантна грешка. Куриерската кола и тя изчака половин час с мен, но след това, при положение че никой не се обади от АвтогумиБГ момчето от куриерската фирма си тръгна. И до днес (една) седмица по-късно така и не ме потърсиха нито да се извинят за тяхната грешка, нито да обяснят или поне да попитат имате ли нужда от други гуми. С такова отношение ще ГУБИТЕ ОЩЕ МНОГО КЛИЕНТИ!!!!

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Извиняваме се за причиненото неудобство! 

Наистина е станала грешка с ДОТ-а на поръчаните от Вас гуми DAYTON DW510 205/55 R16 91H и след като не сте ги приели поръчката е анулирана.

Нямаме практика да притесняваме клиентите повече в такива ситуации, защото са били последни гуми от тази марка/модел и не можем да предложим с желания от Вас ДОТ. 

Не знаем какво сте чакали с куриера половин час, след като процедурата когато продукта не отговаря на поръчания е стандартна и просто трябва да се върне пратката.

Това е станало сега в четвъртък, а не преди седмица. Също така не е вярно, че сме Ви обработили поръчката след 4 дни. Поръчката е от събота 25.10. вечерта, обработена е във вторник, т.е. на втория работен ден и са изпратени гумите в сряда. Напълно нормални срокове за най-натоварената седмица на годината и за поръчка с изискване за проверка на точен ДОТ.

Разбираме, че сте афектиран от грешката с ДОТ-а, но няма нужда да разкрасявате и да изопачавате фактите.

 

Рейтинг: