Отзив

Станислав Станев
AVON Wt7 Snow 185/55 R15 86T
[ WT7 SNOW ]

петък 10 ноември, 2017

Здравейте!Нямам забележки от доставката на гумите,всичко беше ок.Обаче след като монтираха гумите на джантите забелязах че на едната гума липсва ДОТ няма седмицата и годината на производство докато на другата гума всичко си е ок.Искам да попитам да не би тези гуми да са заводски регенерат?Нямат и обичайните цветни ивици по грайфера типични за една нова гума.Или каква може да е причината за липсващия ДОТ.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте, 

Не съществува такова нещо като заводски регенерат, пък и дори да има какво ги бърка да им сложат и на тях ДОТ както на другата гума. :)))

Този модел гуми са с посока, трябват да има стрелка и надпис Rotation, която да сочи по посока на движението на колата, когато гумата е монтирана правилно. Погледнете да не би да са Ви монтирали едната гума на обратно и ДОТ-а да е останал от вътрешната страна. Просто няма как да липсва ДОТ-а, огледайте внимателно отново.

Също така шарените ивици не са задължителни за всяка нова гума. Ползват се за различаване на различните размери в складовете по цвета на линиите, но не всеки производител използва тази система.

Рейтинг: