Отзив

nikolay direkov
NOKIAN WEATHERPROOF 185/65 R14 86T
[WEATHERPROOF]

сряда 28 ноември, 2018

Здравейте,много съм доволен от гумите,но след като пазарувам от вас за четвърти път направихте голяма издънка.Едната гума е с DOT 43,а другата DOT3.Е как да го разбирам това.Мислех да ги върна,но това значи отново да чакам.Не ме разбирайте грешно пак ще пазарувам от вас,но ако съм на ваше място бих сменил едната гума и бих поел монтажа на място.Все пак уважение към вас ,но добрият търговец глези КЛИЕНТА си.Иначе гумите са супер,купих ги по препоръка на приятел и не се подведох.Успех!

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Цитираните "43" и "DOT3" в никакъв случай не са ДОТ за датата на производство. 

ДОТ-а е 4 цифри отделени от всякакви други маркировки / символи. Ако Ви е важно да го знаете, най-добре минете през някой от сервизите ни, за да Ви го покажат колегите.

Длъжни сме да отбележим обаче, че в тази поръчка не сте имали заявено изискване за ДОТ и нито е обещаван някакъв определен ДОТ, нито е проверяван такъв.

Тези гуми са били с доставка от склад в Германия и от този конкретно склад гумите са с ДОТ до 24 месеца без възможност за по-точна проверка. Така че ако бяхте попитали навреме за ДОТ още при пускането на поръчката, колегите щяха да Ви уведомят и да си прецените.

Рейтинг: