Отзив

Иван Линчев
Zeetex HP2000 Vfm 215/55 R17 98W XL RPB
[HP2000 VFM]

сряда 22 май, 2024

След всичките години, през които бях много доволен, този път се разочаровах тотално! Гумите закъсняха с над 1 месец! Разбирам, че това са международни доставки и срокът не зависи от българските фирми. Но в сайта през цялото време си пишеше срок на доставка до 10 дни! Никой си нямаше никаква идея кога ще пристигнат гумите, но в същото време се правеха поръчки! Предлагаха да ми монтират друга марка гуми, алтернативна на тази. Просто другата марка гуми бяха налични! Два пъти през 2 седмици ми беше даван час за монтаж и после се отменяше поради липсата на гуми! Когато най-сетне гумите пристигнаха, никой не каза дори едно извинявайте за причиненото неудобство и за закъснението. Да не говорим за отстъпки в цената или нещо подобно! Това всичко при първа поръчка в края на месец март и месец и половина чакане и часове кореспонденция с тях, на различни места! Места, който понякога ми даваха противоречива информация! Надявам се поне гумите да стават!

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Съжаляваме, че не сте останали доволен, но не ни е ясно защо ни държите отговорни нас за забавяне, което е причинено от военни действия извън нашия контрол и което Ви е обяснено многкратно по имейл и телефон.

Суецкия канал е затворен от януари месец и всички карго доставки от Азия заобикалят Африка по много по-дълъг маршрут и се разтоварват на транзитни пристанища различни от обичайните. Това създава невъзможност за точна прогноза кога ще пристигне даден контейнер и в сайтовете на самите корабни компании информацията за датата на доставка се променя/удължава през няколко дни.

През цялото време сме Ви държали в течение за забавянето на доставката на тези гуми и неколкократно сме Ви предложили алтернативни варианти със същото или по-добро качество и на цената на поръчаните от Вас.

От името на Йеменските бунтовници хути, които обстрелват с ракети търговския трафик в Червено Море, се извиняваме за причиненото неудобство.

Извиняваме се и че не сме тим от Формула 1 и нямаме по 4 механика на автомобил за да се сменят гумите по-експресно.  :)))

Рейтинг: