Отзив

Мариета Стоянова
VREDESTEIN SPORTRAC 3 205/60 R16 92V
[SPORTRAC 3]

сряда 25 април, 2012

Гумите са добри, поне засега се държат така, надявам се да нямам проблеми в бъдеще. Но не съм доволна от обслужването - първо доставката ми се забави с една седмица. Монтажът се извърши доста бързо от мобилния екип, но както се оказа по-късно - некачествено. Няколко дни по-късно се получи тропане в предната част и подозирайки проблеми в ходовата част, посетих оторизирания сервиз, в който се обслужва автомобила ми. Оказа се, че всички джанти не са монтирани добре и болтовете не са завъртяни достатъчно здраво!!! Най-лошото е, че когато се обадих да се оплача във фирмата, едва ли не ме обвиниха, че аз съм виновна, че не съм надзиравала как се монтират гумите ми или че някой друг ми е развътрял болтовете. Съжалявам, но с такова обслужване не се печелят, а се губят клиенти!

 

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте!  Съжаляваме за неприятностите, но при така описаните от Вас обстоятелства е малко вероятно проблема да е причинен от нас.  

Болтовете или са затегнати добре или не и средно положение няма. При недобре затегнати болтове описаното от Вас тропане ще се появи почти ВЕДНАГА, още в първите няколко километра, а не след няколко дни. При положение че както твърдите става въпрос и за четирите джанти е просто абсурд да шофирате няколко дни без проблем и чак след това да се появи тропането. Това наше твърдение може да го проверите в който и да е сервиз за гуми, сигурни сме, че колегите ще потвърдят.

Тъй като джанти са били със секретни болтове, колежката която Ви е отговорила по телефона основателно е предположила, че е възможно да става въпрос за неуспешен опит за кражба или други злоумишлени действия на трети лица. 

Също така не отговаря на истината твърдението Ви, че доставката и монтажът са закъснели. Поръчката е от 05.04. за гуми с доставка от чужбина в срок до 7 работни дни. Монтажът е извършен на 17.04., което е 6-тия пълен работен ден от пускането поръчката.

Рейтинг: