Отзив

Пламен Пенчев
VREDESTEIN SPORTRAC 5 195/60R15 88H
[SPORTRAC 5]

сряда 03 април, 2019

Plamen Penchev _ppg.penchev@gmail.com_ 12:55 (2 hours ago) to Avtogumi.bg Здравейте, Естествено, че можех да откажа да приема поръчката. Огледал съм ги, преценил съм ,приел съм я. Дано поне са съхранявани както трябва, както ме уверяваше колегата ви, който ги достави. Коментара ми беше с цел градивна критика, защото както казах съм редовен и досега доволен клиент. Никога досега не съм поставял изискване за проверка на дот и мисля, че се подразбира. И като си купувам месо от магазина не пояснявам - ама ако може да не е от преди 20 дена :) Може аналогията с бързооборотни стоки да не е най-подходящата, но кой иска да си купи нови "стари" гуми?! Когато една стока престоява в магазина /склада качеството и цената и се променят, правят се разпродажби и тн. Надявам се ме разбирате правилно

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте отново,

Както вече отговорихме, когато клиентът няма изискване за ДОТ такава проверка не се извършва, освен ако гумите визуално не изглеждат добре.

Гуми на 2 години наистина не са първа младост, но тези Vredestein са били в добро състояние и външния им вид не е събудил съмнение, за да бъдат проверявани.

Отстъпките в цените за по-стари партиди също не зависят от нас, а от вносителите на съответните марки. Например вносителят на Vredestein прави намаления само за гуми по-стари от 3 години.

Рейтинг: