Отзив

борис маринов
SAILUN ATREZZO ECO 155/65R14 75T
[ATREZZOECO]

четвъртък 06 юни, 2019

След къто направих поръчката, почнаха проблемите. Аз званях след поръчването на гумите за да питам дали некои може да ми смени телефоният номер, от там ми казват моля званете в 17 часа. ПРОБЛЕМ след 17 няма вече оператори на линя. тека беь приунуден да не мога да направя ништо освен да чакам. след ношната ми смяна на същата тази вечер, ми звани телефона в 9:20 сутринта, аз не се сабудих в първия момент от измора . но ажтогумми свънеха къто шампиони на обслужване докъто ме сабудиа, само и само да ми кажат че гуми ще получа чак в понеделник. аз от там се яадосах и исакх от момчето което ми званя да знам, защо тека, но тои ми затвори. от там аз ги набрах, и бях свързан с една колешка. коиято след къто и казах че колегати ми е затворил, ми каза че това не може да бъда. До тук но не повече. отаказах се в този момент. ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ до къто вървите по от автогуми изграденият път всичко е оке, но почнете ли да питате те ще ви покажат че това не е желателно.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Работното време на централата е от 09:00 до 17:00 ч и е посочено на сайта.

Извън работното време на кол центъра за промяна на телефон по поръчка може да пишете по имейл или чрез контактната форма и чата на сайта. 

В поръчката не сте отбелязали, че работите нощна смяна и колегите няма как да знаят, че не трябва да Ви звънят в 9:20 сутринта, за нас е нормален работен ден.

Правилно Ви е казано, че доставката ще е най-късно в понеделник, защото днес сме четвъртък и Спиди обслужва село Струпец само в определени дни, няма как от днес за утре доставка за това населено място.

Рейтинг: