Отзив

Георги Стоянов
PIRELLI P-ZERO(PZ4) VOL XL 245/45 R18 100W
[P-ZERO(PZ4) VOL XL]

неделя 25 април, 2021

Една от гумите беше дефектна , поради това че колата беше нов внос и не бях наясно дали вибрацията е от нея или от гумата, докато отстраня висчки варианти за проблем в предницата гаранцията почти изтече. Малко преди това обаче я пуснах за рекламация , но гумата имаше лепенка тъй като месец преди това се спука от винт. Пратиха я в германия и от там са отказали да я подменят поради лепенката. Като потребител не мисля че това има някакво влияние на гумата и че е причина за вибрацията - на Хънтър машина показваше 11 кг натиск! тоест крива по рождение. Не бих купувал повече от вас, защото явно гумите са по ниско качество и с дефекти.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

В гаранционните условия на всички производители и търговци на гуми (включително и нашие) е упоменато, че гуми с ремонти не подлежат на гаранция. Грешката е на сервизът ни, че въобще е приел подобна гума за рекламация, а отказът от рекламация на чуждестранния склад е напълно резонен.

Всеки подобен ремонт променя / отслабва оригиналната конструкция на гумата и съответно няма как след това да се докаже, че вибрацията е от заводски дефект, а не в резултат на ремонта.

Рейтинг: