Отзив

Ясен Сидеров
NOKIAN WETPROOF SUV 215/60 R17 100V XL
[WETPROOF SUV]

понеделник 06 декември, 2021

Когато поръчвах тези гуми на сайта имаше налични 6 бр. Аз поръчах 4. Когато влязох след поръчката бяха останали 2 бр. На следващият работен ден сутринта ми се обаждат от AvtoGumi и ми казват, че нямали налични 4 бр., а само 2 и искаха да се откажа от поръчката. Аз се отказах и това ми беше грешката. След няколко часа исках отново да направя поръчка само за 2 гуми, но като отивам на сайта - изненада, няма наличност. Не са много коректни в информацията публикувана на страницата им.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Работим с най-големите складове в Германия където текучеството е огромно, всички онлайн магазини от Европа поръчват от там и няма как данните да са в реално време, самите доставчици не позволяват това и ни поддават нови данни на всеки 1 час.

Съответно когато се касае за последни 4 бр е напълно възможно през този един час от последното обновяване  тези гуми да са били поръчани от друг клиент в Европа.

Точно за това когато се прави поръчка на такива последни бройки в сайта ни излиза предупреждение, че наличността ще бъде потвърдена допълнително. Това предупреждение Ви е било показано и на Вас и няма причина да сте недоволен от нас, ние сме били максимално коректни с предоставената информация.

Рейтинг: