Отзив

Станислав Костов
NEXEN N'BLUE HD PLUS 225/60R17 99H
[N'BLUE HD PLUS]

вторник 06 юни, 2017

Гумите са много добри. Навъртях им едни 1500км и в сухо и мокро и даже много мокро време. Стабилни са на вода и спират много добре и за размера си са тихи с мека возия. Поръчката беше приета и обработена бързо и коректно. Обадиха ми се, потвърдиха ми DOT-а и на другия ден гумите бяха при мен. НО както винаги има едно "НО". Идва куриера и на товарителницата ми пише сума с друга стойност от получената по емайл поръчка. Питам защо и получавам най-неочаквания отговор - Ами това е процент за наложен платеж! АЗ: Моля, за какъв процент ми говорите? Ами за наложен платеж се плаща и изпращача разделя процента между него и клиента - тоест вие ще платите 3.80лв за това че сте си платили гумите и ние ще му занесем парите. Тук вече ми притъмня по простата причина, че по цял ден се занимавам с пратки и доставки и вдигнах телефона и една девойка много любезно ми каза, че ще провери точно какъв е проблема. В крайна сметка се разбрахме и върнаха тези 3.80лв, но това е типично българска черта и много ме разочароваха. Айде да сметнем на 1000 поръчки по 3,80 поети от клиента за наложения платеж каква сума се опитва спести фирмата понеже масово хората казват " Ай са ще се разправям за 3,80лв." Не е коректно да продаваш нещо с точна цена и никъде да не си упоменал в сайта си или в получената от клиента поръчка, че ще плаща комисионна върху наложения платеж. Горещо препоръчвам на фирмата да си преразгледа начина на доставка. Поставената от мен оценка се сваля от разочарованието от доставката иначе гумите са супер - втори модел NEXEN карам и съм много доволен.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте!

Благодарим Ви за обратната връзка и съжаляваме за причиненото неудобство.

Във Вашия случай се касае за техническа грешка от страна на служителя на куриерската фирма, който е попълнил товарителницата и веднага след като сте се свързали с нас е била коригирана.

В раздел Плащане на сайта ни ясно е посочено, че на куриера, който ще достави стоката, заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна цена на поръчката в сайта. 

Това винаги е било така и никога клиентите ни не са заплащали допълнителни такси при получаване на гумите с наложен платеж.

Рейтинг: