Отзив

Данчо Маринов
NEXEN N FERA SU4 XL 255/45 R18 103W
[N FERA SU4 XL]

събота 03 март, 2018

Получавам 2 вида гуми Hifly и Nexen. На по евтините (Hifly) им стоят оргиналните етикета за разход на гориво и държане на мокро а на скъпите са махнати. Защо ??? Явно или гумите не отговарят на посочените в сайта данни или са някакво лошо качество и за да не го види клиента се махат лепенките. Има и някакви червени точки(колкото 2 стотинки големи) сложени отстрани на гумите , които още повече подсилват съмненията !!!

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте, 

Гумите Нексен по Вашата поръчка са с доставка 10 дни от склад в Германия, не са от официалния вносител на марката в България и за това са без етикет, но за сметка на това са с 30 лв по-ниска цена на гума.

Този артикул NEXEN N FERA SU4 XL 255/45 R18 103W  се произвежда само в един вариант с рейтинги B/A/69 и това лесно може да го проверите на сайта на производителя. Изпратили сме Ви линк на имейла за да не се притеснявате повече. :)

Червената точка указва къде е центъра на тежестта на гумата и при монтаж там трябва да е винтила на джантата за да се балансира гумата с най-малко тежести.  

Рейтинг: