Отзив

Светослав Лулчев
KUMHO HS51 XL 215/50 R17 95W
[HS51 XL]

събота 18 септември, 2021

Коректни, но имам една малка забележка! Уточнете в обявите си, че гумите с доставка 10 дни: 1. Се намират на склад в чужбина. 2. Искате 50% авансово плащане. 3. Не можете да гарантирате за еднакъв ДОТ на гумите. Така ще бъдете коректни, защото в момента обявите ви не са напълно коректни!

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

1.  На сайта ни за всяка отделна оферта е посочен коректно срока за доставка, в случая за това Кумхо е 10 дни и сме го спазили. От този срок се подразбира, че гумите са в чужбина. Наличните на склад в България са със срок на достъвка 2 дни.

2. За Вашата поръчка е изискано капаро, тъй като имате предходна отказана поръчка и в системата ни излизате като рисков клиент.  За коректен клиент или такъв без история не се иска капаро / авансово плащане, освен ако не става въпрос за рядък или много скъп артикул.

3. Условие за използване на гуми с еднакъв ДОТ не съществува като препоръка или изискване на нито един производител на автомобили или гуми, т.е. е без практическа полза / значение и няма нужда да се уточнява. По голяма част от поръчките гумите все пак се доставят с еднакъв ДОТ, но това няма как да се гарантира на 100%.

Рейтинг: