Отзив

Дилян Борисов
KUMHO ECOWING ES01 KH27 185/65R14 86T DOT16
[ECOWING ES01 KH27]

четвъртък 23 март, 2017

Доставка - ок. Комуникация - ок. Относно стоката - поръчах 4бр., майсторите не успяха да ги балансират - "Много са криви". От Автогуми уважиха рекламацията ми - "Гумите, които върнахте са си много добре, въпреки това ще Ви изпратим други. Съветваме Ви да смените гумаджиите". Не уважих съвета, върнах се в сервиза. Становището им е - "Предишните бяха много криви. Тези, са само криви". Не направих нова рекламация, тъй като не мога да си позволя нито нервите, нито пък през няколко дни да плащам за монтаж и демонтаж. В заключение - отделих 70% от заплатата си и си купих нови криви гуми, а исках само нови такива... Нямам представа - може и да не съм прав, но си мисля, че или цялата пратка е такава или пък съм "карък" и затова ми се паднаха криви гуми... Може би пък и за толкова пари - такова качество. Не знам. Знам обаче, че от всяка грешка си вадя изводи. Останете си със здраве!

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Както се опитахме да Ви обясним многократно по телефона, във Вашия случай става въпрос за некоректни или некадърни гумаджии.

Много често се случва, когато клиент отиде с гуми закупени от интернет да му излизат с номера, че гумите са криви и да си купи нещо от тях. Другата възможност е машината им за баланс да не е добре калибрирана. В такива случаи винаги препоръчваме да се отиде на друг гумаджия.

Гумите, които ни върнахте ги тествахме при нас и всичко си беше нормално, не повече от 15-20 гр. баланс на гума. 

Послушайте ни, сменете сервиза и ще се уверите, че на гумите им няма нищо.

Рейтинг: