Отзив

Пламен Симеонов
HANKOOK VENTUS Prime3 K125 235/45 R18 98W XL
[VENTUS PRIME3 K125]

понеделник 08 април, 2019

Доставката беше нормална в срок.3 дни по късно отидох в тъй нареченият супер сервиз на Черни връх за рекламация на закупени по рано други две гуми.В место рекламация ми направиха баланс на четирите гуми за 36лв. Гумите са размер 215 65 16.Но цената за баланса е най малкият проблем.Тръгвайки си от супер севиза им на 20метра задната ми дясна гума почти изпадна от главината.Две от гайките ги нямаше другите 3 въобще не бяха стегнати.За късмет се разминах само с надрана от шпилките отвътре алуминиева джанта.Не последва никакво извинение само едно оправдание че това е за първи път.Изводите ги оставам на вас за така нареченият супер сервиз на бул.Черни връх.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Извиняваме се за случилото се.

Рекламацията за която сте били в сервиза е била за некачествен баланс правен на друго място. Реално нашият премиум баланс е отстранил проблемът с вибрациите. Няма как това да е безплатно, защото не е имало проблем с гумите или с баланс правен от нас.

Недоглеждането от страна на един служител е наистина много сериозно, но подобен случай е прецедент и сме взели всички необходими мерки да не се повтори.

Рейтинг: