Отзив

Илиян Димитров
HANKOOK VENTUS Prime3 K125 215/50 R17 95W XL
[VENTUS PRIME3 K125]

сряда 14 април, 2021

До сега не съм имал забележки към екипа на автогуми. Каквото съм поръчал, това е идвало, но уви за всичко си има първи път :) Изрично бях написал в поръчката, че искам гуми с ДОТ от тази година и ще чакам колкото трябва в рамките на нормалното, а накрая дойдоха 1820. Въпреки това че звъняха да ми кажат, че ще ги чакам 2 седмици защото ги няма налични, но никой не сметна за нужно да ме уведоми накрая какво ще дойде. Така или иначе ги взех, защото ги бях платил предварително, а не ми се чакаше още. Като цяло за гумите, четох само позитиви затова нямам търпение да ги тествам. Автогуми, продължавайте с упоритата и добра работа, но обръщайте внимание и на детайлите.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Вашите гуми са били от склад в Германия от който не можем да дадем информация за точен ДОТ, а единствено че няма да са по-стари от 2020 г.

Дори и да може да чакате още 2-3 месеца пак е възможно да са все още от същата партида.

След като не сте били ОК с възможен ДОТ от 2020 г е трябвало да откажете поръчката и да се насочите към други гуми за които можем да потвърдим че са от тази година, колегите с удоволствие щяха да Ви консултират какви са опциите в този ценови клас от други марки.

ДОТ1820 които сте получили са на по-малко от 12 месеца от датата на производство и реално са си напълно нови, убедени сме че няма да има никаква разлика при експлоатацията. Гумите са вулканизиран продукт предназначен за дългогодишна употреба и каучука старее най-вече при излагане на директна слънчева светлина, т.е. след монтажа.

Рейтинг: